Parhaimmat kesäpuuhat-haaste

Otan vastaan Maijan blogihaasteen ja kerron meidän parhaista kesäpuuhista! Kesä on rakkaus. Tykkään kaikista vuodenajoista ja erityisesti niiden vaihteluista, mutta kesä on eniten minun juttuni. Vihaan ötököitä ja käärmeitä, mutta kaikki muu... voi että.

Veneily, saareilu ja uiminen. Ehdottomasti parasta kesässä. Ilo muutti meidän luokse syksyllä ilmojen viiletessä, joten veneilyt ja saareilut jäi Ilon pikkupentuaikana välistä. Tätä kesää odotin kovin ja haaveilin niin aurinkoisista päivistä kuin ihanista saariretkistäkin, mutta valitettavasti meillä ei olekkaan tänä vuonna venettä käytössä ja Ilon kanssa on käyty veneilemässä vain kerran. Ilmojen lämmetessä on pakko päästä saareilemaan, vaikka sitten lainaveneellä. Viihdyn veden äärellä, rakastan vettä ja olen aivan innoissani kun Ilokin rakastaa vettä - Ilo tykkää uida ja se on yksi kivoimmista kesäaktiviteeteistä.

Metsälenkit ja lenkkeily ylipäätään. Metsässä on ihanaa aina paitsi syksyllä, mutta kesällä on erityisen ihanaa. Värit, tuoksut ja lämpö. Metsässä mieli lepää ja koirat nauttii. Lenkkeily on muutenkin ihanaa oman karvakaverin kanssa. Pitkät heinikot, voikukkapellot, vihreys, vesistöt, tuoksut, lintujen laulu, valo ja aurinko. Nautin kovasti myös vesisateessa lenkkeilystä, jos sitä vain ei jatku montaa päivää putkeen.  
Pahoittelen voikukkakuvan värien muuttumista, voi Blogger.

Harrastukset. Harrastaminen on aina hauskaa, mutta rehellisesti sanottuna tokoilen mielummin kesällä kuin talvella. Voi pukeutua kevyesti, liikkua huomattavasti vapaammin kun ei ole vaatteista tönkkönä ja sormet ei jäädy nameja kaivaessa. Aksaaminen on kivempaa ulkona hiekkakentällä kuin sisällä hallissa. Kesällä pääsee myös jäljestämään ja hakuilemaan, talvisin kun ne on kokonaan pois ohjelmistosta.

Kommentit

  1. Niin, ihanaa ja nautinnollista kesää teille kaikille! tv grandgrandmother

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja samoin! Kun nyt vaan ne ilmatkin tulisi. :-) Tänään onkin aika kiva ilma ja täällä takapihalla istuskellaan porukalla parhaillaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit