Pitkästä aikaa tokoa

Tänään tuli treenattua pitkästä aikaa tokoa. Milli & Priya busseilivat meidän luokse ja treenattiin yhdessä tunnin verran. Treenaus aloitettiin 3min paikkamakuulla. Ilo pysyi hyvin, mutta jostain syystä napsi kaksi kertaa ruohotupsua. Ärähdin paikaltani ja Ilo lopetti. Sivulle nousi ensimmäisellä käskyllä! JEE!
 Ilopilleri 11kk. 

Teimme omia juttujamme, välillä samaan aikaan ja välillä eri aikaan. Teimme Ilon kanssa seuraamista normaalisti, nopeammin ja hitaammin. Paikka ja kontakti pysyi tosi kivasti, vaikka vauhti vaihtui. Olen todella tyytyväinen! Teimme muutaman kerran seuraamista myös vauhdista yllättäen. Ihan viimeisillä pätkillä alkoi jätättää ja kontakti tippuilla, mutta sen laitan täysin väsymyksen ja kuumuuden piikkiin.
Muutama luoksetulo vauhdista palkaten ja vauhtiahan löytyi. Kokeilin muutamaa lelunoutoa, mutta Ilo ei lähtenyt heittämälleni narulelulle, kuten oli tarkoitus. Sain Milliltä lainaan huikean siistin pallon haluamme samanlaisen ja kokeilin uudestaan. Heitin tennispallon ja lähdin juoksemaan toiseen suuntaan lainapallon kanssa. Ilo lähti hyvin tennarille ja huimalla vauhdilla perääni. Teimme kaksi kertaa.

Sivulla maasta perusasentoon nousemista. Maahanmeno vähän tahmeaa, mutta istumaan ponnahti oikein täpäkästi ja kivasti. Liikkeestä seisomista ja maahanmenoa - stopit hyvät, mutta makuu vähän tahmeampaa. Ilo menee hieman epäröiden "oletko nyt aivan varma tästä?". Koitin lelulla samoja ja stopit hyvät, mutta maahanmeno... maahan humpsahtaminen ja kieriminen. Tuota ei näin, tirsk. :-D
Lopuksi otimme vielä 1min paikkaistumisen. Ilolle toinen kerta ikinä ja meni taas todella kivasti, ei ongelmia. Istui valppaana, palkkasin muutamia kertoja ja vapautin minuutin jälkeen. Oikein kivat ja onnistuneet tokot. Meillä on ollut huomaamatta tauko tokosta ja se on selvästi tehnyt terää, molemmille. Ilon seuruu oli oikein kivaa ja olen siihen aivan erityisen tyytyväinen.

Punaisten leikkiessä harjoittelimme Millin kanssa välistävetoja hiekkaan piirretyillä "esteillä" ja seuraamisen käännöksiä. Näytti varmasti todella järkevältä. En tajua miksi seuraamisen käännökset on minulle niin vaikeita, joko jämähdän liikaa paikoilleni tai törmään koiraan. Treenien jälkeen kävimme lenkillä.
 Millille kiitos treenikuvista ja videosta!

Kommentit

Suositut tekstit