Rallit

Tänään vietettiin loistava päivä loistavassa seurassa. Katariina ja Ilon veli Gatsby matkasivat Lempäälään korkaamaan rally-toko kisauransa. Jos Lahtelaiset toverit matkustavat noin lähelle niin pakkohan sitä oli päästä katsomaan. Katariina nappasi matkaan Millin ja jo varmasti teille tutuksi tulleen Ilon siskon Priyan. Aluksi remmissä ollessa Ilo pörräsi velipojalle hurjasti, hämmentävää.
Katariina ja Gatsby rallasivat hienosti itselleen pisteet 94/100. Onnea vielä! Minua taisi rallikärpäinen vähän puraista... Ihana nähdä Katariinaa ja Gatsbyä ajan kanssa, tutustua paremmin. Wirneen riennoissa yleensä treenataan, eikä silloin ehdi niin "perehtyä" ja Wirneen leirillä Ilolla oli juoksut niin koiria ei voinut tietenkään pitää samassa paikassa samaan aikaan. Gatsby on oikein hurmaava nuori mies ja niin komea. Priya taas on hurmaava kaunis hymytyttö. Välillä punaiset leikkivät nätisti remmissä, mutta osasivat olla myös nätisti aloillaan. Varsinaisen koitoksen ajan tytöt olivat autossa, hienosti sielläkin. Saa taas olla tyytyväinen!
 Wirneen Ilopilleri "Ilo" 11kk 3vko
 Wirneen Ilmalento "Priya" 11kk 3vko
 Wirneen Ikiliikkuja "Gatsby" 11kk 3vko

Tulosten jälkeen lähdimme porukalla Hervantaan lenkille. Koirat kahlasivat toinen toistaan kuraisemmissa lutakoissa, jonka jälkeen järvessä uiminen kutsui. Takaisin tullessa koirat tosin oli yhtä kuraisia ja haisevia, koska ne kiersivät samat lutakot. Pistin merkille, että Ilo ui nykyään aika kivasti ja voimakkaasti.

Lenkillä ohitettiin vapaana monet ihmiset ja pari koiraa, hienosti meni. Ilo oli kyllä tosi kivasti muutenkin kuulolla, sisarusrallista huolimatta. Tai no kepistä irroittamiseen tarvitsi korottaa ääntä, mutta noin muuten. Lenkki sujui oikein kivoissa merkeissä. Lopuksi nousimme jäätävät rappuset ylös ja jopas tuntui. Milli kertoi kulkevansa samat päivittäin pariin kertaan, hullua. :-D Priya meni kotiin, Ilo ja Gatsby omiin autoihin kun me omistajat kävimme syömässä. Juttua ja naurua riitti. Oikein hauska päivä, kiitos Milli ja Katariina!
Iltapuuhaksi tehtiin vähän tokoa ja temppuja keittiössä. Milli opetti Ilolle oravatemppua, jota se ei ole aiemmin oppinut. Yritetty on, mutta Ilo on lösähtänyt hassusti tai hypännyt namin perään. Ei Ilo vieläkään oikein pysy, mutta idea on selvillä ja nyt vain pidennetään aikaa. Harjoittelimme oravaa, jaloissa pujoittelua, kahdeksikkoa, ihmisen kiertämistä molempiin suuntiin, paikoillaan pyörimistä, liikkeestä maahanmenoa, liikkeestä seisomista ja vähän seuraamista. Maininnan ansaitsee liikkeestä maahanmeno - ei ikinä ennen noin nopeaa ja liikkeestä seisominen - lopuksi jopa ilman käsiapua. Jee!
ENNEN
JÄLKEEN

Kommentit

  1. Oli tosi koiva, että pääsit meitä kannustamaan ja Ilo veljeään ojentamaan ;) Käpyn on ihan hyvä tottua siihen, ettei kaikkien pyllyjä tarvitse ihan suurennuslasin avulla tutkia!

    Ihanan fiksut ilmeet Käpylillä ja Priyalla tossa uimis kuvassa! Ei kai vain keppi olis lentämässä :D

    VastaaPoista
  2. Suurennuslasin avulla. XD Haha. Luultavasti keppi lentämässä ja Ilo ennakoi (ja hukkaa kepin).

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit