Uimamaisteri

Ilo oppi hyppäämään laiturilta veteen! Jippijaijee! Ilo on tippunut laiturilta veteen kaksi kertaa - ensimmäisellä kerralla yritti ottaa mallia lelun perään hyppäävästä emästään  ja toisella kertaa joutui aussienuorison töytäisemäksi. Parkapieni oli todella surkean näköinen ja selvästi mieli järkkyi hetkellisesti.

Tänään päätin ottaa Ilon mukaan iltauinnille, ensimmäistä kertaa. Ensimmäistä kertaa ylipäätään kun Ilo näki ihmisten uivan. Se ui lelunsa perässä kuin pikauimari, nopeasti ja voimakkain vedoin. Se kävi uiden moikkaamassa minua ja äitiäni, mutta suurimmaksi osaksi tarkkaili laiturilta meidän kaikkien liikkeitä - rantavahti.

Kutsuin Iloa veteen sen ollessa laiturilla ja Ilo äkkäsi laiturin rappuset, joita pitkin se tassutteli alemmas ja hyppäsi hyvällä tekniikalla veteen. Loiskis! Saimme nähdä muutaman hypyn, lähtiessä heitin lelun vielä eri kohdasta matalemmalle veteen ja hienosti Ilo hyppäsi perään ilman rappusiakin.

Kaikista paras oli kuitenkin se kun Ilo tuli uimaan ja kiipesi laiturin rappusia pitkin laiturille. Saimme makeat naurut ja ihmettelimme yhteistuumin, mitä tuon pienen punaisen koiran päässä liikkuu. Mahtityyppi. Ilo näytti meille myös hiekkahepulit, jotka se saa aina kastuessaan ja varsinkin uimalelujensa kanssa.

Kuva otettu menneellä viikolla joku päivä. Nyt iltapalaa koiralle ja nukkumaan. Aamulla kutsuu FINASC Open Show, johon me mennään vain kannustamaan muita Wirnistelijöitä. Hauskaa!

Kommentit

 1. Rollo oppi myös hyppäämään laiturilta. :) Se on 5kk ja hyppii ihan innoissaan ja on kuin joku pika uimari! :33

  VastaaPoista
 2. Ihana pikkutyyppi! Ilo ei ennen ollut päässyt laiturille kokeilemaan ja sitten kävi noi kaksi kömmiä, enkä uskonut rohkaistuvan aikoihin. Yllätti, taas kerran.

  VastaaPoista
 3. Taitava Ilo! Veljensä tykkää myös hyppiä veteen, tosin laituri on vielä ponnahdusalustana kokematta!

  VastaaPoista
 4. Innolla odotan kun pääsee hyppimään johonkin sillain, että saan kuvia! :-D Aina ihailen kaikkien hyppykuvia. :-D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit