Extempore reissu Somerolle

Tänään lähdettiin extrempore reissulle Woollandialle lambeja katsomaan. Milli & Priya oli kuskia vailla ja minä nostin innosta hihkuen käteni ilmaan. Reissu tuli niin yllättäen, että Ilo pääsi tällä kertaa vain katsomaan tai no suurimman osan ajasta se sai olla autossa kun minä kuvasin.

Paikalla myös Laura ja Nessa & Hoppu, Hannamari & Jäynä ja pari minulle tuntematonta tyyppiä. Kouluttajana tällä kertaa Tuija Vahlroos. Oli kivaa katsoa eritasoisten koirakoiden menoa, aivan aloittelijoiden ja jo vähän kokeneempien. Ilo innostui oitis kun tajusi missä ollaan ja se katseli tarkkana toisten koirien paimennusta.
 Wirneen Hermosaha "Hoppu"
 Wirneen Jäätävä Jäynä "Jäynä"
Wirneen Ilmalento "Priya"
 Windedos After Eight "Nessa" - Ilon emä
Windedos After Eight "Nessa" - Ilon emä
 Ja mä vaan joudun kattomaan...
Kerran otin Ilon katsomoon, Ilo katseli tarkkana ja välillä piippaili kun olisi tahtonut niin kovasti hommiin. Priyan vuoron koittaessa vein Ilon takaisin autoon - vaan hetken kuluttua Laura tuli Nessan hakureissulta todeten Ilon karanneen häkistään ja joku oli kertonut, että Ilo oli jo tovin hengaillut vapaudessa. En tajua vieläkään, miten tämä on mahdollista. Miten Ilo on voinut saada itse häkistä luukun auki?

Ilosta oli vähän mälsää kun se ei päässyt hommiin, mutta kotimatkalla pysähdyimme lähikentälle ottamaan 20-30min tokot, alokasluokan liikkeitä. Parina päivänä on harjoiteltu luoksetuloa siten, että kutsun Ilon suoraan sivulle. Aika mukavasti on mennyt harjoitukset. Tänään harjoittelimme myös liikkeestä maahanmenoa ja liikkeestä seisomista seuraamisesta pakittamisen sijaan. Maahanmeno hyvä, mutta seisominen vähän haparoivaa - lisää treeniä. Seuraamisen käännökset takkuaa omalta osaltani, raah.

Paimennuskuvia tuli otettua lähemmäs 500, mutta niiden kanssa on aika tarkat säännöt, joten tyydytään nyt vain näihin muutamaan kuvaan Wirneen kaunokaisista ja komistuksista. Katsotaan, jos parin viikon päästä saataisiin enemmän kuvia ja jopa Ilosta töissä!

Kommentit

  1. Eikös tuo Houdini-geeni ole tullut Nessalta? Kuulemma aika hienoin virityksin Laura sitä joskus metallihäkkiin lukitsi, jos en väärin muista. Ja Gatsby-veikka on myös erikoistunut niin kevythäkeistä ulos punkemiseen kuin metallihäkkien luukkujen tiirikoimiseen. Viimeksi torstaina toisen vuorolla pelastuskoiratreeneissä vipelsikin pieni sininen salama, joka olisi mielellään auttanut kaveria etsinnöissä... Samoin autossani on pariin otteeseen ollutkin irtonainen koira vaikka häkkiin sen olinkin sulkenut.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit