OnniDog'14


OnniDog'14! Vielä ehtii 12.08. asti ilmoittautua mukaan tähän huikeaan koiratapahtumaan, joka järjestetään Himoksella 04.-07.09.2014.

Koulutuksia - agility, canicross, dobo, flyball, haku, kickbike-vetotreenit, koirafrisbee, koiratanssi, noutajat, näyttelykoulutus, pallopaimennus, peltojälki, rally-toko, toko, vesipelastus ja verijälki.

Luentoja - Tuire Kaimio: Koiran käyttäytyminen, oppiminen ja palkitseminen, Juha Kares: Koiran jalostuksen uusi aika – luonnonvalinta, Jari Parkkisenniemi: Ongelmakäyttäytymisestä ratkaisuihin, Kaisa Hilska: Paimenkoira ja Koiran kotoinen ruokinta, mitä tuoreruokaa laittaisin koirani kuppiin?, Johanna Markola-Wärn: Koiran perushoidon aakkoset, Erika Hankalin: Koiran lihashuolto ja Anni Hakanen: Koiran ensiapu.

Mätsärit ja möllitoko - mätsäreissä luokat: PENNUT, PIENET, KESKIKOKOISET, ISOT, VETERAANIT, LAPSI JA KOIRA, JUNIOR HANDLER SEKÄ LAPSI JA LELUKOIRA.

Mukana myös koirahieroja, karhu- ja susitestit, lasten Onni-leiri, koirakahvila, iltanuotio ja trubaduuri.

Huikeaa, eikö? En ollut uskoa korviani kun sain kuulla tästä, enkä silmiäni kun eksyin kotisivuille. Minun oli pakko päästä mukaan ja pitäisi malttaa odottaa vielä muutama viikko. Kiitos Eijalle, joka kertoi Millille ja Millille, joka kertoi minulle. Lähdetään porukalla Onnidogeilemaan! Isoin kiitos mummulle, joka kuitenkin lukee tämän.

Onko joku lukijoista tulossa?

Kommentit

  1. Kuulostaapa kivalta tapahtumalta! Ehkä pitää joku vuosi tuonne lähteä :P

    VastaaPoista
  2. Olkaa hyvät vain ja antoisaa OnniDogia teille! tv grandgrandmother

    VastaaPoista
  3. Mira kuulostaa kyllä! Aion kyllä itse jatkossakin käydä, mikäli on niin huikea miltä kuulostaa. :-) Mummu KIITOS <3 !

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit