Vinku vinku

Käytiin "meidän" kentällä treenamassa alotokoa kahdestaan. Kentälle ja takaisin kuljettiin pyörällä. Ensimmäistä kertaa Ilo oli remmissä pyöräillessä ja se oli huomattavasti haastavampaa kuin vapaana. Pari kertaa sain oikein komentaa, että tuollainen peli ei vetele. Loppua kohden parani, joten treeniä vain!
Aluksi 3min paikkamakuu todella häiriköitynä. Viereisellä kentällä oli lasten futistreenit, ohi kulki koirakko ja minä kiusasin Iloa neljällä lelulla - pari narulelua ja pari vinkuvaa palloa. Liikuin, heittelin palloja, vinguttelin palloja, vedin naruja maata pitkin, vedin naruja Ilon yli, asetin palloa Ilon lähelle ja niin edelleen. Kaikki muu oli ok, mutta ekasta pallosta säpsähti ja ekasta vinkaisusta nousi - huomautus ja uudestaan, eikä ongelmaa.

Seuraamiset remmissä ja remmittä kaikissa nopeuksissa meni ihan ok, vähän kontaki meinasi ajoittain rakoilla. Liikkeestä maahanmeno ja seisominen ok. Maahan jäi jokaisella kerralla tosi kivasti ja varmasti, ensimmäisellä kerralla nousi maasta sivulle vähän varmistellen, mutta muut nousut täpäköitä. Ensimmäisellä kerralla seisomisen sijasta kävi makaamaan, mutta muilla kerroilla oikein. Pitää selkeämmin käyttää erilaista äänensävyä - MAAHAN vähän matalammalla ja TOP vähän korkeammalla. 

Ennen luoksetuloa käskytin lyhyen matkan päästä sivulle, kertaalleen palkkasin pidemmän matkan päästä vauhdista ja sitten otettiin yksi oikea luoksetulo. Vauhti säilyi, jee! Suosikki lelupalkka - vinkuva tennispallo.

Kommentit

Suositut tekstit