Canicross 2

Tänään toiset canicross-treenit täällä meidän nurkilla. Mukana Mira & Ryhti-airis. Kävimme lämppälenkillä, haimme vetovermeet autolta, crossasimme ja kävimme jäähkälenkillä - aikaa tähän kaikkeen hurahti 2h. Olisi hurahtanut varmaan enemmänkin, mutta meidän molempien piti rientää töihin.
Koirat sai odottaa omaa vuoroaan puuhun kytkettynä. Molemmat olisi halunnut hommiin toisenkin vuorolla, ääntä lähti ja vetohaluja riitti - Ryhti rikkoi valjaansa ja Ilo remminsä. Hyvin te VEDÄTTE! Vetovermeet oli ensimmäistä kertaa käytössä, ne osoittautuivat oikein hyviksi ja miellyttäviksi.
Ilon kanssa 4 x lampputolppien väli. Mira otti Ilon pallon, innosti kävellessä "maaliviivalle", minä innostin Iloa ja sen vetäessä annoin mennä. Veti jokaisen pätkän hyvällä voimalla ja vauhdilla. Pikkukoira meinasi räjähtää innosta ja emäntä sai laittaa töppöstä toisen eteen. Hyvät treenit pätevien vetokoiran alkujen kanssa!

Suhteellisen siistiä oli koirilla, kuten kuvista näkyy.

Kommentit

 1. Voi hitsi, mutta toi canicrossi ei meikälle aukee...lähinnä ajattelen pupujahtia, ei kai. Mutta pääasia kai, että koikuilla ja niiden emännillä riemukasta menoa!
  tv.grandgrandmother, joka käy ainoastaan kikertämis- ja pissalenkillä ton rasselitukon kanssa

  VastaaPoista
 2. niin ja noi puskakuvat ovat aivan ihastuttavia! tv.ed.

  VastaaPoista
 3. Vetolaji. Koirajuoksu. Koiralle vyötärölle vetovyö, johon tulee joustava vetonaru kiinni. Vetunarun toinen pää laitetaan koiran vetovaljaisiin. Ihminen juoksee, koira juoksee ja vetää. Meillä lyhyitä pätkiä kun vasta harjoitellaan. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kuitenkin toinen pää omalle vyötärölle vetovyöhön, eikä molemmat koiralle. 😉

   Poista
  2. Ai hitsi mikä aivopieru! :-D Vyö siis toki ihmiselle. Kiitos Eija! :-D

   Poista
 4. Ihana pieni hullunkiilto Ilon silmissä tuossa vetokuvassa!

  Vetäminen on kyllä hauskaa, vaikka meillä se menee helposti siihen mun perässä raahautumiseen kun ei jaksa juosta! :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit