Ilon päivä videoituna

Olen ollut sunnuntaista asti kipeä, joten meillä on ollut hyvin tylsä viikko. Iloparka on joutunut tyytymään hyvin vähään - se on syönyt aamuruokansa aktivointipallosta, juossut pellolla shelttikamujen kanssa, remmilenkkeillyt mieheni kanssa ja muu aika on mennyt kotona rauhassa. Onneksi Ilo on hyvin sopeutuvainen ja enemmän minä taidan tästä tekemättömyydestä olla huonona kuin Ilo. Olo alkaa helpottaa - tai ainakaan ei pyörrytä enää joka kerta noustessa, hengittäminen on normaalia ja kuumetta ei ole - joten Ilo pääsi ministi puuhailemaan. Kun kerrottavaa ei ole, sain Milliltä hauskan idean videoida koiran päivän ja tässä nyt olisi Ilon vähän tylsempi päivä.
Viikonloppuna korvataan kaikki tämä makaaminen, rentoilu ja tekemättömyys, sillä OnniDog ja lukuisat koulutukset odottavat. Oma oloni arvelluttaa, mutta ei maksettua tapahtumaa voi väliinkään jättää. Toivottavasti olo pysyy siedettävänä, eikä muutoksia pahempaan tule viikonlopun jälkeenkään.

Videon parissa meni latauksineen yli kolme tuntia. Jestas!

Kommentit

  1. Ihana video! Ei se Ilo yksin niin hirveesti hotki. Ainakaan videon perusteella. Kyllä se enemmän possu oli kun Priya oli vieressä syömässä.

    Hauska nähä videolta Ilon juttuja mitä se puuhaa. Meillä on hyvin samanlaista menoa. Toi yksin leikkiminen ja remmin kiskominen näytti tosi tutulta :D

    VastaaPoista
  2. No aika rauhassa söi kyllä joo! :-D Kerran katsoi kameraa ja hotkaisi parit palat - olishan kamera voinut syödä ne. ;-) Hihii, samikset. <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit