Canicross 3


Ei riitä mielikuvitus otsikoinnin kanssa, mutta numeroituna pysyy kärryillä siitä, kuinka monta kertaa on mitäkin tullut tehtyä. Crossailtua, jäljestettyä, aksattua ryhmässä, tokoiltua ryhmässä...

Otin vetovermeet lenkille mukaan, lämmittelyn jälkeen ja sopivan pätkän löydyttyä varustin meidät. Suoralla oli loivaa ylämäkeä ja alamäkeä. Ei ollutkaan ehkä ihanteellinen vetokohta, mutta päätin kuitenkin jäädä siihen. Minulla ei ollut apuria mukana, joten käytin namialustaa, kinkkua ja lelua. Juoksimme lampputolppien väliä neljä kertaa. Piti juosta viisi kertaa, mutta eräs punainen porsas saattoi napata palkaksi tarkoitetun kinkun alustalta.
Ensimmäisellä pätkällä Ilo hengaili niin kiltisti, että jätin sen odottamaan "lähtöön" kun vein "maaliin" palkan. Ilo lähti matkaan vauhdilla ja vetäen, mutta se olikin lukinnut näkökenttäänsä maassa kuvanneen puhelimeni. Onneksi palkka oli vieressä, joten tämä ei varsinaisesti haitannut, vaikka Ilo hetkeksi hölmistyikin.

Muut pätkät meni myös hyvin, Ilo eteni vauhdilla ja vetäen. Loput kinkut vietiin alustalle yhdessä ja Ilo osasikin muilla kerroilla juosta suoraan palkalle. Aina herkun jälkeen Ilo sai vielä pallon palkaksi, runsaiden kehujen saattelemana tietysti. Sain laittaa töppöstä toisen eteen ja minun olisi pitänyt olla vielä nopeampi. Tässähän se kunto onneksi kohenee! Lenkkeilyä, spurttailua, hölkkäilyä, canicrossia ja vielä aksaakin.

Piti laittaa videoon musiikkia, mutta armas koneeni ei ole samaa mieltä.

Kommentit

 1. Me sovitettiin Frinille vetovaljaita parin viikon takaisessa mätsärissä ja sopivimmiksi tuolle neidille valikoitui Non-Stopin valjaat. Harmitti vietävästi, kun ei ollu käteistä mukana tarpeeksi ja pankkikorttikin oli jäänyt kotiin, joten valjaat jäi edelleen ostamatta.. Nyt pitäisi ne tilailla netin kautta, ainakaan ei enää tarvitse summissa ostaa, kun tietää juuri oikean koon ja mallin mikä on tuolle lassielle passeli :) Pitäisi saada opetettua se vetämään niissä valjaissa, niin päästäisiin valjakkoonkin taas joskus kokeilemaan. Mutta ennen valjakkoa sen tosiaan pitäisi oppia se veto eikä saisi olla niin riippuvainen meikäläisestä - kyllä mä siellä perässä tulen.. :')

  VastaaPoista
 2. Me kanssa päästiin sovittamaan valjaita ja osasin ilman koiraa siksi ostaa sopivat. :-) Kannattaa ottaa apuri mukaan, joka houkuttelee koiraa ja palkkaa jollain superpalkalla "maalissa". Kannattaa mennä lyhyitä pätkiä, esim. muutaman kerran lampputolppien väli. Meillä on tämä vaihe vielä menossa ja kyllä tuntuu menohaluja löytyvän. :-)

  VastaaPoista
 3. Voi hitsi, mutta toihan käy jo kovasta kuntoilusta valjaiden molemmissa päissä! Tehän ootte noilla spurteilla ihan kadehdittavissa huippu kunnoissa molemmat! Bravooo tv.grandgrandmother

  VastaaPoista
 4. Niin ja vielä, nyt aukesi tännekkin, mitä tarkoittaa canicross, eihän se ollutkaan mitään "pupujahtia", voi herranjestas sentään...tv.grandgrandmother

  VastaaPoista
 5. Haha. Ilo kyllä mielellään harrastaisi kanijahtia. ;-) Välillä harrastaakin, aivan omin lupineen. Me molemmat tykätään valtavasti, mutta toki minun pitää saada vauhtia lisää. Näillä treeneillä sitä varmasti tulee ja treenaan itse lampputolppien väliä lenkillä. Ilman koiraa tai no koira juoksee (ja pomppii) vapaana vierellä. :-)

  VastaaPoista
 6. Vitsit te vedätte kivasti! Ilostakin selvästi näkee että siitä toi on hauskaa! :)

  VastaaPoista
 7. Hauskan näköistä menoa.:) Pitäisi taas itsekin lähteä juoksulenkeille.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit