Istumaan ikävästi ennen aikojaan

Tokoa lähikentällä Kristan ja shelttien kanssa. Ennen muiden tuloa Ilo pääsi höpsöttelemään, mm. kiertämään tolppaa, pujoittelemaan jaloissani, pyörähtelemään ympyröitä, seuraamaan oikealla ja pyörähtelemään siinä. 

Ilo pysyy paikkamakuussa, mutta "ongelmana" Ilon katse harhailee ympäristössä. En tykkää tavasta ja kyselin jokunen postaus takaperin vinkkejä, jolla lähteä työstämään tätä. Meille ehdotettiin mm. etupalkkaa ja kokeilin sitä tänään. 1min paikkis, Ilon ja minun välissä namialustalla siivu kinkkua. Tajusin vähän liian myöhään, että jätin alustan aivan liian kauas Ilosta eli jatkossa lähemmäs. Ilo pysyi ilman ongelmia, eikä katsekkaan harhaillut niin paljoa kuin ilman etupalkkaa. Pari kertaa katsahti ympärillä hääräävien kavereiden suuntaan.

Luoksetulossa Ilo tulee vauhdilla, mutta "ongelmana" Ilo tömähtää jalkaani tai (ilmeisesti) tömähdystä varoessa tulee vinoon perusasentoon. Tänään Ilo varoi ja tuli vinoon perusasentoon, vauhtia riitti. Harjoiteltiin perusasentoa lyhyemmän matkan päästä ja Ilo tulikin sivulle oikein nätisti. Harjoiteltiin perusasentoon tulemista myös lampputolpan kiertämisen kautta ja minun piti katsoa juuri oikea linja tai Ilo hakeutui tässäkin vinoon.

Seuraamisessa suoria pätkiä ja täyskäännöksiä. Kontakti siirtyi kerran tai kaksi shelttien suuntaan, jouduin huomauttamaan. Muuten meni ihan mukavasti, kivalla vireellä. Vähän meinasi jossain pätkässä poikittaa, tömähteli vähän jalkaan. Käännöksiä harjoiteltiin lähes paikalla pyörien, hyvin. Sujuisipa vauhdissakin. ;-)

Jäävissä maahanmeno muuten hyvä, mutta Ilo nousi välillä liian hitaasti ylös. Se osaa nousta myös nopeasti ja minun pitää ehkä oikeasti nostaa kriteeriä = alkaa palkata vain nopeista nousuista. Harjoittelin erikseen sivulla maahanmenoa ja siitä perusasentoon nousemista, johan ponnahti täpäkästi. Seisominen, jestas... Jäi hyvin käskystä, mutta kävi istumaan omin lupineen ennen kuin ehdin edes vierelle. Miitää!? Teki pari kertaa. Sitten teki pari kertaa saman siten, että ehdin vierelle. Pari ok suoritusta. Palkkasin kertaalleen seisomaan namilla, käskin istumaan ja sitten superpalkka. Ei ole ikinä ollut tuollaista ongelmaa liikkeestä seisomisessa!

Treenien jälkeen kävimme samalla porukalla lenkillä. Lenkillä törmäsimme naapuriin ja ihanaan Lumi pentuun (kultsu-saksanpaimen). Ilo on aivan rakastunut Lumiin ja Lumi Iloon. Tytöt sai painia hetken keskenään ja toisen kerran kun törmäsimme pihassa. Lumi on todella reipas ja rohkea pentu. Se tuntuu fanittavan Iloa täpöillä. Ilo ottaa pikkupennut ihanasti huomioon - leikittää, mutta kuitenkin varovasti ja pienemmän huomioiden.

Kommentit

  1. Voi miten mielenkiintoista seurata näitä teidän treenejä, niin ihmislapsen kuin koikkuliinkin. Samat lainalaisuudet (vaikkakin eri kuviot) harjoituksissa. See you! tv.grandgrandmother

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit