Kuulumiset muuton keskeltä

Huomatkaa, että MH-postaukseen on lisätty kuvia ja videoita! Ilolla on ollut äärimmäisen tylsä viikko. Ruotsin reissulla yksi seurueen koirista alkoi köhiä ja tästä johtuen myös Ilo on ollut "eristyksissä". Ilolla ei ole ollut minkäänlaisia oireita, enkä jaksa uskoa, että se olisi saanut tartuntaa. Varmuuden vuoksi kuitenkin on jätetty treenit ja kimppalenkit väliin. Tämän lisäksi meillä on ollut muuttohärdelli meneillään, siihen päälle työt ja normiarki. Melkoista! Muutimme perjantaina ja Ilo otti sen oikein mukavasti, ilman huolen häivää.

Keskiviikkona tokoilimme lähikentällä. Lähtöjä, pitkiä pätkiä seuraamista käännöksineen, luoksetuloa kahdessa osassa - vauhdista palkaten ja loppuasentoa hinkaten, liikkeestä maahanmenoa, sivulla istu - maahan vaihtoja (koska nousi vähän hissimäisesti) ja liikkeestä seisomista häiriöliikkeellä. Teimme muutaman kerran tunnarin alkeita kepillä. Ensiksi laitoin kepin Ilon näkyville, mutta heti haastavampiin kohtiin ja tein piilokosketuksia muualle. Hienosti löytyi oma keppi jokaisella kerralla. Nenä toimii! Rehellisesti sanottuna en todellakaan enää muista treeneistä muuta kuin, että olin niiden jälkeen hyvin tyytyväinen .

Sellaiset pikaiset kuulumiset tällä erää. Nyt pitää jatkaa tavaroiden purkamista! Ihana Koti.

Pawsomness-blogissa kiva ja ajankohtainen arvonta!

Kommentit

  1. Heips, Ilo näyttää olevan tyytyväisenä, kuin "kotonaan". Reissunaiset ei pienestä hätkähdä! Viihtymistä uudessa pesässä.
    tv.grandgrandmother

    VastaaPoista
  2. Kyllä. Ihanaa kun suhtautuu niin rennosti ja järkevästi, eikä vähästä hätkähdä. Ei meille kyllä sellainen koira sovikkaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit