Ohjaaja unohtaa pitää ohjausta yllä

Tallilla aksaamassa Millin & Priyan ja Kristan & Reginan kanssa. Yritin rakentaa samanlaisen radan kuin viimeksi Maijun treeneissä ja yritykseksi se taisi myös jäädä. Ei minusta ainakaan radan rakentajaa tule. Pituus korvattiin normaalilla esteellä. Välimatkat varmaan pielessä, mutta saimme kuitenkin kaikki tehtyä. Turvallisesti.
Ihanaa päästä treenaamaan oikein kunnolla pitkän kaavan mukaan. Tosin olisin voinut ehdottaa vähän helpompaa rataa. ;-) Alku sujui ihan ok. Pari kertaa jätin Ilon huonoon kohtaan ja se kiri suoraan 2 esteelle, mutta muuten sujui hyvin aina 3 esteelle asti. 4 koitui taas ongelmaksi. Ilo ei irronnut sivulle tarpeeksi kauas, enkä mennyt tarpeeksi lähelle estettä kun muuten en olisi kerinnyt 5 esteelle ajoissa. Pari kertaa Milli palkkasi 4 esteen taakse ja silti oli haastavaa. Teimme parissa osassa rataa. Valssasin 8 ja 9 välissä vähän myöhässä.

5 este oli haastava ja välillä unohdin pitää ohjausta yllä, jolloin jäi pari kertaa joku este välistä. Muuten meni ihan ok ja jäi ihan hyvät fiilarit. Ilo oli oikein louskupäällä ja louskutti minkä kerkesi, huoh. Joskus vielä suoritetaan tämä kiva rata loppuun asti, PISTE. Ilo sai harjoitella myös kontakteja A-esteellä. Heti muisti idean ja otin häiriöliikettä mukaan. Aluksi lähti liikkeen mukana ennen käskyjä, mutta pari kertaa "oho" ja tajusi juonen.
Lopuksi vähän tokoa - seuruutin pari pidempää pätkää. Ensimmäisellä kiekalla kontakti putosi pari kertaa putken lähellä, mutta yllättävän kivasti ottaen huomioon, että oli vasta aksattu ja se iki-ihana putki oli tosiaan aivan vieressä. Seuraamisen käännös vasemmalle alkaa sujua jo hieman paremmin, wuhuu. Jotain hyvääkin. ;-)

Kommentit

Suositut tekstit