Joulupäivän vetoa

Kävimme koko perheen kanssa lenkillä ja otin Ilon vetovermeet mukaan, koska minulla oli hauska suunnitelma. Lämppäilyn jälkeen Ilo sai vetää Janessaa stigalla. Ilolle vetovaljaat ja vetonaru, vetonaru stigaan. Janessalle ohjeistus, kuinka tulee toimia ja tuumasta toimeen. Matkan pituus pari lampputolpan väliä. Molemmat hienosti kuulolla, Ilo veti hyvin ja Janessa noudatti ohjeistusta. Molemmilla oli hirveän hauskaa ja Ilo oli aivan liekeissä.


Kävelimme vähän matkaa ja canicrossasin Ilon kanssa pätkän. Matkan pituus pari lampputolpan väliä. Ilo veti hyvin ja vauhdikkaasti "hymysuin". Olisi ilmeisesti juossut mielellään pidemmänkin pätkän, siltä vaikutti.

 Valmistautumista - remmit ja rensselit taskuun.
Ja menoksi!

Kävelimme taas vähän matkaa ja Ilo sai vetää vielä pari lampputolpan väliä Janessaa stigalla. Toimimme samalla tapaa kuin aiemmalla pätkällä ja oikein hienosti meni. Molemmilla hurjan hauskaa. Käsittämätöntä, miten noin pienellä koiralla (49cm ja 16kg) voi olla noin valtava energia ja into, voima ja vauhti, palava halu vetää. Huikea!

Kommentit

 1. Vaude miten vauhdikasta ja iloista menoa, uskomatonta mikä vetokoira! Tolla vauhdilla laittaisin Janessalle kypärän päähän. Neuvoo grandgrandmother

  VastaaPoista
 2. Samaa vauhtia laskee mäkeä, eikä ole kypärää silloinkaan. Vaikka tolla rämäpäällä kyllä voisikin olla. ;-) Niimpä, molemmilla oli kyllä hauskaa. <3

  VastaaPoista
 3. Oi, miten ihanat muistot tosta hurjastelusta varmasti jääkään! Huu, mitä kyytiä. :D

  VastaaPoista
 4. Hah, pikkulikka oli aivan tohkeissaan ja vielä kotonakin hehkutti. :-) Sillä juuri ajattelin vielä kun pystyy. <3

  VastaaPoista
 5. Mahtavan näköistä menoa, molemmat selvästi tykkää! Ihana katsoa kun koira juoksee "hymyillen", samoin täälläkin mennään. On kyllä hienoa, kuinka paljon intoa Ilosta löytyy, mahtava koiruus. Meilläkin hiihdetään dreeverin kanssa, ja hyvin se jaksaa vetää, vaikka se onkin tuollainen pikkunen pötkö (34cm ja 14kg) :)

  VastaaPoista
 6. Ihan parasta. <3 Ihan käsittämättömiä pikkukoiria ja itse tykkään aina kun ns. "vääränrotuisten" kanssa tehdään jotain erilaista. Huippua!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit