Rallyt olohuoneessa

Meidän uusi koti on huomattavasti tilavampi ja avarampi kuin edellinen, joten täällä mahtuu sentäs jotain puuhailemaan. Tänään puuhailimme rally-tokoa. Rakensin meille pienen hassun radan, jonka sain jotenkin mahdutettua kotiimme. Ainakin yksittäisiä kylttejä ja pieniä radantapaisia voidaan puuhailla kotona - huippua.

Rata ei tietenkään ollut oikeaoppinen ja kyltit oli aika ahtaasti aseteltu. Spiraali oli liian ahdas, mutta muut saatiin kuitenkin suoritettua näppärästi. Teimme radan kaksi kertaa ja ongelmalliset kohdat useampaan kertaan.
Rata idealtaan tällainen. Tyhjässä tilassa "esteitä", joten aika tiiviisti teimme oikeasti.

En ole koskaan opettanut Iloa tulemaan eteen ja se on Ilolle haastavaa. Pitäisi alkaa nyt oikeasti opettamaan! Varsinaisilla seuruupätkillä Ilo alkoi taas vähän poikittaa, odottaen palkkaa oikealta. Ensimmäinen 360 astetta vasempaan oli vähän tahmea, mutta sitten sujui ihan ok. Ensimmäinen täyskäännös vasempaan sai Ilon hetkeksi miettimään, onko se vasen täyskäännös. Ihan kivasti meni, ahtaudesta huolimatta.

Kommentit

  1. Meilläkin oli eteentulo aluksi haastavaa, koska Gatsby pyrki perusasentoon. Oli siis jokseenkin vinossa :D Kyllä se sieltä onneksi pikku hiljaa suoristui!

    VastaaPoista
  2. Eteentulon opettaminen oli täälläkin hidasta. On muuten hyvä treenata myös noita ahtaita ratoja, viime kokeessa oli aika ahdas rata, tuntui et parin askeleen välein oli kyltit ja pujottelut oli kans aika tiiviisti.:O Mä harvemmin treenaan kylttien kans, opetan kylttikohtaiset liikkeet erikseen ja sit teen kokeenomaista vaan tekemällä niitä kylttejä omasta päästä kentällä.:D Oon liian laiska raahaamaan telineitä jonneki kentälle, kun ei ole autoakaan.

    VastaaPoista
  3. Pitäisi kyllä alkaa totakin työstämään. :-) Hitto kun pää ei riitä kaikille käskysanoille... tai pitämään niitä muistissa. :-D Oho Jenni! Aika hurjaa. :-O

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit