Tokoteho 5

Tänään tehotokoiltiin taas. Vuoden viimeiset ohjatut tokotreenit ja minulle jäi valtavan hyvä mieli. Olin todella pahalla päällä treeneihin mennessä, mutta fiilis alkoi kohota jo Millin & Priyan hypätessä kyytiin. Tallilla hyvä fiilis jatkui, meidän treenivuoro oli ensimmäisenä ja olin kerrankin suunnitellut kaikki liikkeet valmiiksi.


Kouluttaja Katri Mure Teema Kisanomainen treeni (itse sai päättää muutaman liikkeen)

Kisanomaista treenausta, joten Katri liikkuroi meitä. Harjoittelin liikkumista ilman koiraa. Seuraamisessa Katri naksautti kun Ilo teki oikein ja aluksi hämmennyimme tästä Ilon kanssa. Suoraa, pysähdyksiä ja käännöksiä. Aluissa mutisi vaimeasti, painoi jalkaani ja kontakti rakoili. Ei mikään kauhean kaunis suoritus, mutta ihan ok.

Liikkeestä maahanmenossa käskin Ilon maahan, vapautin ja palkkasin. Käskin uudestaan maahan, jätin koiran, palasin koiran luo, käskin sivulle ja tästä piti jatkaa palkkaamatta seuraavaan liikkeeseen, mutta Ilo ponnahti niin täpäkästi ylös, että pääni lakkasi toimimasta ja palkkasin automaattisesti sen kummempia ajattelematta. Ei olla ennen tällä tapaa harjoiteltu, mutta tuntui järkevältä ja sai palkattua koiran parissa kohtaa.

Luoksetulossa päätin palkata vauhdista eli täydestä vauhdista vapautin Ilon ja heitin lelun taakseni. Vauhtia todella riitti. Olin miettinyt tekeväni loppuasennon kautta, mutta muutinkin mieleni. Katri totesi meidän treenin jälkeen, että kivalta näyttää ja suositteli tekemään kontaktitreeniä kentän reunalla kun kontakti rakoili.

Lopuksi pari paikkamakuuta ja pari paikkaistumista porukalla, lyhyemmät ja pidemmät. Luoksepäästävyys. Paikkamakuussa katse kääntyi pari kertaa viereistä kenttää kohti, koska aksaputken äänet. Paikkaistumisessa katse kääntyi pari kertaa samaiselle kentälle kun käsky "putkeen" kajahti ilmoille. Ehkä kaikista pahin häiriö eli paljon PUTKEEN-huuteluita meille! :-D Hyvin pysyi, eikä hievahtanutkaan ennen käskyä. 


Omillaan naksuttelin kontaktista. Teimme myös pientä seuruupätkää ja kontakti meinasi rakoilla. Liikkeestä maahanmeno ja liikkeestä seisominen hyvät muuten, mutta maahanmenosta ei noussut täpäkästi. Sivulla istu-maahan, kovin kivasti ja täpäkästi. Kapulan (tunnari) pitämistä, pari kertaa pudotti ennen vapautusta. 

Pienistä kommelluksista huolimatta Ilo oli tänään kauhean kiva treenikaveri. Teki kivalla vireellä hommia ja palkkautui hallissa muiden aikana jopa pelkällä sosiaalisella palkalla. Jee! Ilo oikein haukahti TOKOtreeneissä muutaman kerran, oho. Molemmilla oli hyvä mieli. Kivojen treenien jälkeen voi jäädä hyvillä mielin joulutauolle. 

Kommentit

Suositut tekstit