Valeraskaus?


Ilo Iloinen on ollut kovin väsynyt ja se on nukkunut todella paljon, vaikka meillä ei ole ollut erityisen rankkaa. Ei normaalisti juuri läähätä, mutta nyt läähättää, vaikka vain makaisi. Nuolee jatkuvasti takalistoaan, vaikka juoksut loppui jo ajat sitten. Merkkailee, vaikka normaalisti pissaa lenkin aikana enintään kaksi kertaa. Petaa ahkerasti - nukkui sitten pedissään, sohvalla, häkissä tai ihan missä tahansa. Ulkoa tullessa juoksee nukkumaan joko sohvalle (aamu/päivä) tai petiin (ilta/yö). Ilo on vähän levoton. Tahtoo lähelle. Nisät on aavistuksen turvonneet.

Olen huomannut kaikki merkit, mutta en ole miettinyt asiaa sen tarkemmin. Ennemmin kuin nyt parina päivänä kun Ilo on ollut todella väsynyt, levoton ja läähättänyt paljon. Aloin laskea yksi plus yksi ja tajusin, että Ilolla taitaa olla valeraskaus. Mitään pehmojen kantamista ei ole (onneksi) ainakaan vielä ilmennyt.

Muoks. Nonni, illalla Ilo alkoi vinkumaan (!!!) lelulle. Vinkuvalle ankkaräpyläiselle. Myös lähipiirin ihmiset on pistänyt merkille, että Ilo käyttäytyy vähän normaalista poiketen. Voi pientä.

Kommentit

  1. Kuulostaa samoilta oireilta mitä meidän Sennillä oli juuri hetki sitten. Ja Sennillä oli valeraskaus :) Mutta meilläkään ei kannettu pehmoja juuri ollenkaan. Tsemppiä teille! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ehkäpä Ilokin tuosta pian. :-)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit