Yhteistyössä Hau-Hau Champion


Minulla on hauskoja uutisia, sillä aloitan blogiyhteistyön Hau-Haun kanssa! Hau-Haun valikoimaan kuuluu erilaisia ruokia - nappuloita, säilykkeitä, annosaterioita ja makkaroita, herkkuja, leluja, aktivointileluja, sekä tuotteita turkinhoitoon, terveydenhoitoon ja ulkoiluun. Monenlaista, varsin laaja ja monipuolinen valikoima!

"Hau-Hau Champion tuotemerkki kuuluu tamperelaissyntyiselle, nykyisin Pirkkalassa sijaitsevalle lemmikkieläinruokien ja -tarvikkeiden valmistuttajalle ja maahantuojalle. Prima Pet Premium Oy on toiminut alalla vuodesta 1999, yritys on nykyisin Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva alan yritys.
 

Hau-Hau Champion -tuotemerkki on perustettu vuonna 1955 alun perin Saarioinen Oy:lle. Vuonna 2015 juhlitaan Hau-Haun 60-vuotistaivalta. Täältä löytyy tietoa tulevan juhlavuoden päätapahtumasta sekä leikkimielinen Reiskan tähdittämä historiikki: http://www.hauhau.fi/juhlavuosi-2015/"

Minä tykkään bloggailusta, kirjoittamisesta, valokuvaamisesta ja videokuvaamisesta. Minä tykkään koirista ja koirille/koirailuun suunnatuista tuotteista. Minä tykkään kokeilla uusia juttuja, testata ja tutkia. Miksi en siis yhdistäisi näitä kaikkia? Olen miettinyt asiaa pitkään, mutta en ole rohjennut tehdä elettäkään sen eteen. Eilen rohkenin, vihdoin. Hau-Haulta näytettiin vihreää valoa blogini suhteen ja näin alkoi uusi blogiyhteistyö. 

Odotan mielenkiinnolla ja jännityksellä. Ensimmäinen ajankohtainen postaus tulossa lähiaikoina!

Kommentit

 1. vautsi tosi siisti juttu! :) innolla uusia postauksia odotellen!

  - blogisi aktiivinen lukija

  VastaaPoista
 2. Jee kivaa! <3 Toivottavasti ovat odottamisen arvoisia, siihen pyritään. :-)

  VastaaPoista
 3. Hienoa, siinäpä yhdistyy monta taitolajia teiltä!
  Seuraillaan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää.tv.grandgrandmother

  VastaaPoista
 4. Paljonko blogillasi on lukijoita, kun he alkoivat yhteistyöhön kanssanne? Onnea kuitenkin! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Ei kauheita lukemia lukijoissa. :-)

  VastaaPoista
 6. Hienoa! Olen odottanut K-kaupan tuloa Kaivopuistoon, jotta saisin suomalaisia puhtaita ja herkullisia sekä vehnättömiä, siis terveellisiä HAU HAU-tuotteita, joita Siwalla ei ole ollut. Kaipaamme erityisesti koiranherkkuja eli HAU HAUn PEKONIKIERTEITÄ JA KANAN- JA/TAI ANKANSIIPIÄ, ETTEI TARVITSE HAKEA CITYMARKETEISTA KAUEMPAA, kuten tähän asti. HAU HAU-TUOTTEET ovat hieno K-kauppojen myyntituote. Koiramme rakastavat niitä eivätkä vastaavat lisäaineelliset ulkolaiset tuotteet enää kelpaa. Meillä toimivat hyvin jopa koiran aamiaisena. Niitä pitäisi ehdottomasti Kaivopuiston koiraihmisten saada tästä läheltä. Onnittelut blogille, erinomainen tuote, jota minä yritin levittää Costa del Solin suomalaiskauppoihinkin, koska siellä onkymmenetuhatta koiralemmikkiä, muttei HAU HAU-tuotteita. Kuulema kuitenkin liian pieni markkina!

  VastaaPoista
 7. Niin, vein hAU HAU pekonikierteitä, kanasiipiä ja makkarasiivuja laukkutolkullä omia koiria varten sinne etelään, kun kaupasta siellä ei saanut.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit