Ensimmäistä kertaa jäällä

Kävimme tälle talvelle ensimmäistä kertaa jäällä. Pitkälle ei rohjettu, mutta ainakin koirille kilometrejä kertyi tunnin aikana. Olipa ihanaa! Huomenna uudestaan - ensiksi paimenten kanssa ja sitten villisten kanssa.

Kommentit

 1. Mukavan näköistä meininkiä!
  Me ei olla päästy läheisen järven jäälle ollenkaan kun jää ei ole koko talvena kestänyt.. Tosi kurjaa, sillä jäällä pääsee koirat päästelemään kunnolla!

  VastaaPoista
 2. Hauskan näköistä menoa.:) Mä en oo koskaan uskaltanut jäille, tosin en oo oikein koskaan asunut niin lähellä järveä/merta että olisi voinut mennä esim kävellen. Onneksi täällä on peltoja missä on lääniä koiran juosta.:)

  VastaaPoista
 3. Ihan rannassa mekin pysyteltiin. Ei vain uskalla! Kunnon talvina uskaltaa ja se on ihan parasta. :-) Meillä on vesistöä kauheasti ympärillä.

  VastaaPoista
 4. Hei, pysykää poissa sieltä jäältä, hirvittää! Joitakin vuosia sitten pelastin viime hetkellä koirani (5kg), sen pudottua sulaveteen jäällä ja sen jälkeen emme ole jäällä seikkailleet. Nykyisin nämä talvet ovat tehneet jäistäkin niin epävakaita, etten suosittele. Parempi varoa kuin katua.
  tv.grandgrandmother

  VastaaPoista
 5. Jep, sen takia ei pitkälle mennäkkään ja vasta nyt ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Täällä on niin paljon muutkin kulkenut, että uskallan kyllä. Vähän.

  VastaaPoista
 6. Kivannäköistä menoa ja meininkiä! Me ei tosin kyllä olla moneen vuoteen uskallettu jäälle, vaikka varmasti kestäisi hyvinä aikoina jopa auton. En vain jotenkin halua ottaa riskiä :/
  Jäällä tosin olisi kiva mennä, sillä lenkkireitti muuttuu täysin, tilaa on valtavasti ja näköalat on hienot :-)

  VastaaPoista
 7. Joo, ei mekään kyllä pitkälle uskallettu ja pysyteltiin lähellä rantaa. :-) Täällä kulkee muutkin niin uskaltaa vähän käydä. Nyt on kaksi kertaa käyty, joten melko vähän... Jäällä on ihanaa! Kun vaan olisi ne kunnon talvet...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit