Sehän on villisika!

Vuosi vaihtui rauhallisesti. Lähtiessä ensimmäiset raketit sai Ilon säpsähtämään, mutta muuten raketit ei juuri reaktioita aiheuttanut. Ilo havaitsi ne, mutta ei pelännyt. Toimi koko ajan, söi ruokaa, kuunteli ja otti kontaktia. Sisätiloissa ei välittänyt sitäkään vähää kuin ulkona. Kävimme ensiksi minun kotokotona ja sen jälkeen mieheni kotokotona. Kotonani ei ollut Ilon lisäksi eläimiä, mutta meitä ihmisiä oli seitsemän. Ilo sai viihdyttää perhettäni hölmöillä tempuilla. Mieheni kotona oli Ilon lisäksi Pogo-perro ja ihmisiä yksitoista. Menoa ja meininkiä riitti!

Räjäytimme muutaman raketin takapihalla ja sen aikaa koirat olivat keskenään. Ilo ihmetteli lähinnä, mihin äippä katosi ja miksi ei päässyt mukaan, mutta räiskettä ei näyttänyt pelkäävän. Mahtava juttu, että tänäkin vuonna meni näin "kivuttomasti"! Meidän puudelit on aina ollut kovin paukkuarkoja ja varsinkin Kuti pelkää kauheasti. 

 Kuva otettu 2013 vaihtuessa 2014. Tällä kertaa kamera UNOHTUI kotiin, uskomatonta.

Tänään kävimme Kristan ja koirien kanssa metsälenkillä. Metsäilyä oli takana reilu tunti ja piti jatkaa edelleen, mutta keskellä tietä seisoi... VILLISIKA. Onneksi omat hoksottimet toimivat nopeammin kuin koirien nenät tai silmät - koirat äkkiä kiinni ja pois. Villisika seisoi paikoillaan ja heilautteli häntäänsä, muuten ei liikkunut tai äännellyt. Mitä enemmän luin villisikojen käyttäytymisestä, sitä enemmän alkoi näin jälkikäteen jännittämään. 

IHANAA, ILOISTA JA IKIMUISTOISTA VUOTTA 2015 KAIKILLE LUKIJOILLE!

Kommentit

 1. Hyvää Uutta Vuotta teille kaikille! tv.grandgrandmother

  Tuosta villisiasta, ne taitaa olla aika äksyjä otuksia. Mun työkaveri ajoi syksyllä Suinulassa kolarin tollasen otuksen kanssa. Autoon tuli aika iso remppa ja poliisit kävivät lopettamassa loukkaantuneen villisian. Mistähän ne tänne on tullut, kai niitä tarhataan jossain ja pääsevät karkuun ja tietysti tuolta itärajan takaakin niitä tulee "turistina".

  VastaaPoista
 2. Oho villisika. Onneksi ei tainnut käydä mitään..?

  VastaaPoista
 3. Toi yksilö pysytteli omissa oloissaan, seisoi paikallaan, heilautteli häntäänsä ja muuten ei liikkunut tai äännellyt. Me poistuimme hyvin pian, eikä lähestytty tietenkään. Onneksi tajusin ajoissa, eikä koirat tajunnut tyyppiä (vissiin ollenkaan). Vissiin on joo aika kiukkuisia ja uutisia lukiessa alkoi jälkikäteen jännittää. ONNEKSI pysytteli vain omissa oloissaan, eikä käyttäytynyt uhkaavasti. Ajatella, jos oliskin rynnistänyt koirien luokse ennen kuin tajuttiin ja otettiin kiinni... Hrr.

  Täällä on yhdellä miehellä villisikoja ja välillä on joku ollut karkuteillä, tiedä sitten...

  VastaaPoista
 4. Kuvankin otin puhelimella, mutta joutui zoomaan niin paljon, että ei saanut selvää. Kauheeta suttua. Tumma möykky vaan erottuu tiellä.

  VastaaPoista
 5. Hei! sinulla on ihan mahtavan ihana koira blogi ja todella kauniita koira kuvia :) olisiko mahdollista että voisit seurata uutta koira blogiani kun meille tuli 3 viikkoa sitten koira? tietysti seuraisin takaisin! (voi liittyä helposti lukijakseni vaalean punaisesta pallosta ylhäällä) --> http://jellonat.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit