Temppu: Kippojen pinoaminen (vaihe 1)

Sain lainaan Koiran aktivointi-kirjan ja sieltä löytyi monta temppua, jota olen halunnut Ilolle opettaa. Ilolla on ollut todella tylsä viikko, koska polvessani on rasitusvamma ja en pääse liikkumaan. Ilo on ottanut vapaat rauhassa (mitä nyt lumessa pomppinut kuin huskyt konsanaan - se varmasti on ollut edellisessä elämässä husky), mutta tänään ajattelin kaivaa kirjan, naksuttimen ja namit esiin. Tempuksi valikoitui kippojen pinoaminen päällekkäin. Ensimmäinen vaihe kipon ottaminen suuhun. Seuraava vaihe kipon tuominen minulle, mutta ei vielä hetkeen. ;-)


Ilo tarjosi mm. kuonon tunkemista kippoon, kuonon lepuuttamista kipon päällä, lepäämistä pää maassa, takajalkojen nostoa seinää vasten, istumista, makaamista, rakastamista, rakastamista ja rakastamista.
Hurjan hassu ja ihana punanuttu. Saimme aikaan myös onnistumisia, mutta enemmän kaikkea muuta. :-D Katsoin ensiksi, miten Ilo reagoi kippoon - ei oikein toiminut. Koitin leikittää kipolla ja innostaa - alkoi toimia.

Treenituokiomme sisälsi paljon naurua ja hännän heilutuksia. Se on tärkeää. Liian tosikkona EI VOI temppuilla.

Tein vihdoin videon Ilo pennusta. Kääk, miten pieni ja söpö se on ollut. Videoni ovat yleensä äänettömiä, koska en jaksa kuunnella omaa kalatustani ja en keksi musiikkia tai rohkene käyttää. Nyt tein poikkeuksen tämän pidemmän videon kohdalla ja tämä Auroran hieno kappale tuli ensimmäisenä mieleen. Ilo on aina ollut Kulkija.

  
Mä mietin usein sua nuorta matkaajaa, kuinka olet rohkee, ei sua taida pelottaa...

Kommentit

 1. Loistava koira ja loistava biisi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :-) Olen samaa mieltä.

  VastaaPoista
 3. Apua miten ihania videoita! Rupes ihan hymyilyttämään, niin paljon samaa kuin omassa aussielapsosessa :)

  VastaaPoista
 4. Hihii, Ilo oli niin hurmaava pentu. <3 On toki edelleen. :-)

  VastaaPoista
 5. Mukavan videokoosteen olet Ilosta tehnyt ja taustamusiikki nappiin!
  tv.grandgrandmother

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Harmittavan vähän tuli kameralla kuvattua. Puhelimella senkin edestä ja näkyy laadussa...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit