Toinen hieronta - kireyttä oikealla puolellaTänään Katri kävi toista kertaa hieromassa Ilon. Ensiksi katsottiin ulkona liikkeitä - edelleen hännän asento kääntyi enemmän oikealle, takaraajojen liikkeet ei ollut enää niin ahtaat ja lyhyet kuin viimeksi. Ilo kuulemma myös kantaa itsensä ryhdikkäämmin. Itse olen laittanut merkille, että Ilo hyppää ketterämmin esim. sohvalle.

Ilo innostui heti nähdessään Katrin. Kesti hetken ennen kuin rauhoittui käsittelyyn. Aluksi yritti vääntelehtiä enemmän kuin viimeksi ja jossain kohtaa kokeili toistamiseen, mutta muuten hyvin ja rauhassa. Ilo nukahti. Kokovartalohieronta. Oikealla puolella vielä kireyttä (rintaranka-lanneranka) ja molemmin puolin takaraajoissa sartorius lihas kireänä. Ei ollut selässä niin pahat jumit kuin viimeksi, joten hieronta on selvästi auttanut.

Tilasin Katrilta kauratyynyn (siitä tulee niiin söpö - en malta odottaa) Ilolle. Jalkojen venyttelyä! Kulkemista oikealla! Agilityssä samoja juttuja, joihin viimeksi reagoi. Miten nyt? Onko aksatessa muuten eroja? Millaisia?

Nyt tarkkaillaan, mikä olisi hyvä hierontaväli. Seuraavan kerran seitsemän viikon päästä.

1v 6kk

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit