Erilaisia ystäviä ja videoitua tokoa

Arvonnassa on jo huikea määrä osallistujia, hieno juttu. Kiitän lämpimästi palautteesta, vinkeistä ja toiveista!

Torstaina Ilo pääsi lähipellolle rallittamaan hyvin samanhenkisen Aapo-labbiksen kanssa. Viime kerrasta olikin vierähtänyt muutama kuukausi ja Aapo oli kasvanut Ilon ohi, eikä jäänyt enää jalkoihin. Sisätiloissa Iloa vähän tympäisi nuoren miehen liian tungetteleva nuuskuttelu takaosastolla, mutta ulkona molemmat unohtivat asian ja rallattivat pellolla kuin viimeistä päivää. Sydämensä kyllyydestä. Ilo oli aivan väsyksissä loppupäivän, rankkaa.Eilisen vietimme porukoilla ja Ilo pääsi moneksi tunniksi Sulon seuraan. Ilo ja Sulo on hauskat kaverit, fanittavat toisiaan ihan täpöillä. Ystävyys ei katso kokoa, näköä, väriä, sukupuolta tai muuta ulkoista olemusta, tuumaa erilaiset ystävykset Ilo ja Sulo. Sulo painattaa hangessa hullua kyytiä Ilon perässä. Mitähän lumien lähdettyä?!

 
Kaara oli eilen huollossa, joten tokotreenit jäi valitettavasti väliin. Nyt on sellainen hetki, että yhdetkään treenit ei saisi jäädä väliin ja pitäisi kotonakin treenata ahkerasti. Treeneihin olisi pitänyt valita muutama liike, jotka oli tarkoitus kuvata. Kun en treeneihin päässyt, päätin kuvata omia treenejä. Pitäisi useammin kuvata tokojakin!
 
 
Seuraaminen olisi saanut olla innokkaampaa, jätätti. Liikkeestä seisominen ihan kivasti, maahanmeno olisi saanut olla vähän täpäkämpi. Luoksetulossa tuli vauhdilla, mutta vähän vinoon. Tehtiin myös istu-maahan vaihtoja sivulla, sekä kaukokäskyinä. Jälkimmäiset tahmeita, ei toiminut sitten millään tällä kertaa. Noutoon lähti vauhdikkaasti, mutta ehkä pomppasi kapulalla hieman. Lähti tuomaan hyvin. Tekemistä riittää!

Kommentit

 1. Mistäs olettekin löytänyt noi lumisia paikkoja, meilläpäin rapa roiskuu ja se on pelkkää tassujen pesua taas.
  Aivan IHANII kuvii, onhan sie ammattilainen kameran takana!
  Hyvää pyhäpäivää teille kaikille! tv.grandgrandmother ja kiitos viimeisestä kuvaussessiosta!

  VastaaPoista
 2. Kyllä täälläkin rapa roiskuu todellakin, mutta esimerkiksi pelloilla on onneksi vielä lumista. Kiitos! :-)

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä TOKOa teillä! Olen erityisen kateellinen Ilon rauhallisesta kapulan pidosta! Käpy kun alkaa kallistamaan päätään melko nopiaan tyyliin, että "eekös jo kohta ala ottaa tätä juttua pois mun suusta!?" Hidasa kehitystä kuitenkin tapahtumassa, toivon minä.

  Sekä kuten aina, niin mukavan vauhdikkaita kuvia, joita on ilo katsoa :)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos! Parantamista on paljon kaikessa, mutta niinhän sitä aina. Hiljaa hyvä tulee! Kyllä se siitä. :-) Meillä on talven aikana muuttunut kapulahomma. Ilo on aika rauhallinen työskentelijä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit