HHC arvonta


Saimme ihanilta Hauhaulaisilta aktivointipelejä testiin, mutta tästä lähitulevaisuudessa lisää. Se ei ollut tämän postauksen idea, sillä - TIDII! - halusimme muistaa myös lukijoita ja nyt on arvonnan aika! Arvon kaksi peliä eri osoitteisiin (sama ihminen ei voi voittaa molempia pelejä). Lämmin kiitos HHC! 

AKTIVOINTIPELI BONY ROLLER vaikeustaso 2 - keskivaikea
Sopii pienille ja keskikokoisille koirille. Sisältää puisen pelilaudan ja puisia kiekkoja/koteloita. Koiran on tarkoitus siirtää kiekkoja ja koteloita kuonollaan tai tassullaan saadakseen niiden alle piilotetun namin.
Pelilaudan mitat 19,5cm x 29cm x 4cm.

SPINNER-AKTIVOINTIPELI vaikeustaso 1 - helppo
Sopii pienille koirille (myös kissoille). Sisältää puisen pelilaudan ja seitsemän palloa. Koiran on tarkoitus vierittää pallot pois paikoiltaan kuonollaan tai tassullaan saadakseen niiden alle piilotetun namin.
Pelilaudan halkaisija 19cm ja pallojen halkaisija 3,5cm.

Arvonta rekisteröityneille lukijoille. Voit osallistua arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kuulisin mielelläni ruusuja/risuja, postausideoita, mistä tykkäätte blogissa/mistä ette tykkää, haluaisitteko jotain lisää? Kertokaa! Arvonta päättyy 15.03. Onnea arvontaan!

Kumman pelin arvontaan haluat osallistua, vai molempien? Jos tiedät, että spinner on aivan liian pieni/helppo koirallesi tai sinulla sattuu olemaan juuri bony roller kotona - jollain tarvitsevalla on mahdollisuus voittaa. :-)

Kommentit

 1. Meillä onkin jo yksi hhcn aktivointipeli, kylläkin erilainen kuin nui. Osallistun kummankin arvontaan. Luen nimellä Matleena L ja s.posti emppu_98@windowslive.com.
  Tykkään kyllä tästä blogista kun on hyvät kuvat, selkeä teksti ja ulkoasukin nätti :)
  Jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa minun uusi blogi jonka osoite on www.tempputaituri.blogspot.com.

  VastaaPoista
 2. Arvonnat on aina kivoja, vielä kun voittais joskus! :D osallistun vain Bony Rollerin arvontaan. Agility kiehtoo itseäni ja teidän vauhdikasta menoa on ilo katsella joten lisää videoita treeneistä olis kiva nähdä. :)

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa, luen nimellä Mira.
  miraliisa90@hotmail.com
  Osallistutaan kummankin arvontaan;
  BONY ROLLERissa saattaisi olla lassitytölle vähän enempi haastetta, mutta tuo SPINNER taas olisi Hetalle sopivampi näin alkuun.. ^^'

  Tykkään blogista paljon; kuvat ovat hyviä, tekstit sujuvaa ja sopivan pituisia, lisäksi niissä on kappalejaot mikä on mielestäni tärkeää, sillä oma mielenkiintoni menee jos tekstissä ei ole kappalejakoa - en jaksa lukea vaikka aiheena olisikin esim. mielenkiintoinen agility.

  VastaaPoista
 4. Osallistun! Bony roller olisi varmasti parempi tuolle älykölle, mutta osallistutaan molempien arvontaan :) Blogista oikeasti pelkkää positiivista sanottavaa. Näkee selvästi että tahdot panostaa siihen ja se tekee lukemisestakin kivaa. Erityisesti upeat kuvat ovat mieleeni :)

  VastaaPoista
 5. Molempien arvontaan, nimellä Jenny
  koiriamaalta@gmail.com
  Sen verran palautetta, että kuvat on aivan ihania, mutta pliis tausta vaaleammaksi :O Mua ottaa kauheesti silmiin lukea valkoista tekstiä violetilta pohjalta :/

  VastaaPoista
 6. Mekin osallistutaan BONY ROLLERin arvontaan, se toinen on ehkä vähän turhan pieni/helppo :)

  Tätä blogia on kiva lukea kauniiden kuvien ja hyvien tekstien vuoksi. Sun ja Ilon tekemisissä on iloinen ote, joten tekemisistä on kiva lukea :)

  VastaaPoista
 7. Me osallistutaan BONY ROLLERin arvontaan koska toinen on liian helppo, testattu on.

  Pidän blogissasi hyvin kirjoitetusta ja jäsennellystä tekstistä, kauniista kuvista sekä siitä että se ei ole pelkkä treenipäiväkirja vaan kirjoitat myös ihan tavallisesta arjesta.

  VastaaPoista
 8. Arvonta, osallistun! :)
  Positiivista blogissa on se, että on hyvin kuvitettu. Kuvilla varustettuja blogeja jaksan lukea paremmin. (Niin ja tietty että jutut kertoo oikean rotuisesta koirasta :P )

  VastaaPoista
 9. Jee! En ole lukijana koska sitä lue blogia-nappia ei ole missään <:(( enkä ole niin reipas että kikkailisin eri kautta.
  laura.pitkanen@agarwaen.org on postiseni ja blogissa tykkään kuvista koska kuvat on kivoja!
  Postausehdotuksena vaikkapas sellainen kuva tunnissa-haaste tmv. aikataulutettu juttu.
  Osallistun molempien arvontaan .

  VastaaPoista
 10. Osallistun kans molempien arvontaan, kun kumpaakaan ei vielä kotona ole. Muutama muu aktivointipeli löytyy kyllä, mutta uusia kaivattaisiin. :-) Tykkään hirveästi sun kirjoitustavasta, laadukkaista kuvista ja treenipostauksista, joista itekin saa aina inspistä.
  holmoillen@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Uusi ulkoasu on ollut mietinnässä piiiiitkään ja ehkä asialle tosiaan olisi korkein aika tehdä jotain. :-D Kiitos vinkistä! Tuolta kantilta en ole tajunnut asiaa miettiä kertaakaan. Oma silmä on jo niin tottunut varmaan.

  Nyt sain vihdoista viimein Lukijat-palkin vasempaan reunaan! JEE! Tajusin vihdoin, mikä siinä oli ongelmana. Tosin en tajua, miten väärä teksti oli väärään paikkaan eksynyt. Sössi koko homman. Nyt toimii. :-)

  Kiitos kaikille muillekkin kommenteista!

  VastaaPoista
 12. Meillä ei ole ikinä ollut mitään aktivointipelejä, mutta pitkään olen sellaisia harkinnut, kun seinille hyppivälle Tahvolle voisivat olla hyvinkin tärkeitä. Osallistumme siis tottakai arvontaan! :) Kumpi tahansa kelpaisi, joten kummankin arvonnassa mukana! :)

  Minä kun en varsinaisesti ole niin "koiraharrastusihminen" niin eniten sellaisista arkipäiväisistä koirajutuista - esimerkiksi tavarapostaus oli hurjan kiva! Yleisesti tykkään kun sulla on hyviä kuvia täällä juttujen keskellä, tuovat aina oman hienoutensa :)

  VastaaPoista
 13. Osallistun molempiin arvontoihin :)

  Blogin kuvat ovat laadukkaita ja koira on kauniin ruskea, tykkään :D Selkeä ulkoasu. Kiva kun kirjoitat monipuolisesti eri aiheista, ei pelkkää treeniasiaa. Tokopostaukset kiinnostavat eniten!

  VastaaPoista
 14. Osallistun molempien arvontoihin!
  Tykkään tosi paljon hienoista ja laadukkaista kuvista, ne tuovat minulle tosi paljon lisää sisältöä postauksiin. Osaat myös kirjoittaa kiinnostavasti ja monipuolisesti. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Täältä kanssa mukana! Osallistun molempien arvontaan. Luen nimellä Noora ja mut tavoittaa täältä: noora_s_nurminen@hotmail.com

  Sun kuvat on upeita, niistä tykkään erityisesti! Samoin sun rehellisestä ja avoimesta tyylistä kirjoittaa. Joskus olisi hauska lukea, millaisena ohjaajana pidät itseäsi, jännitätkö herkästi, mikä tekee Ilosta ja sinusta niin toisillenne sopivan parin?

  VastaaPoista
 16. Molempien arvontaan osallistun (liisa.kurikkala@gmail.com)!

  Ja blogissa pidän erityisesti monipuolisuudesta ja kuvista :) Jokin kuvapostaus siis olis kiva (Ilon päivä kuvina jne.) tai vaikka joku 50 faktaa Ilosta tai vastaava.

  VastaaPoista
 17. Osallistun molempien arvontaan (chaka_kami[at]yahoo.com)

  Temppuvideoita on aina kiva katsoa, joten niitä voisi olla enemmän! :)

  VastaaPoista
 18. Osallistun molempiin ;) Treenipostaukset ja ratapiirokset on kivoja! Kiva olis kuulla myös siitä mitkä ovat arkenne suurimmat haasteet.

  VastaaPoista
 19. Molempiin :) Agility kiinnostaa aina!
  pienempi@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Osallistun Bony Rollerin arvontaan! nellinora@luukku.com

  Joku taisi aikaisemmin jo mainita, mutta mustakin on kiva kun blogista löytyy tavallista arkea ja myös niitä harrastuspainotteisia postauksia, erityisesti toko! :-) Jotkut erikoispostaukset vois olla kivoja, mielipidejuttuja, päivä kuvina tms.

  VastaaPoista
 21. Osallistun molempien arvontaa!
  aurelia.pesonen@gmail.com
  Postausehdotukset:
  - Lenkkireittinne
  - Temppupostauksia, missä näytät miten opettaa joku temppu koiralle
  - Mitä mieltä olet rescuekoirista?
  Palautetta:
  +todella kiva ulkoasu
  +mielenkiintoiset postaukset
  -välilehden linkit keskelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten haluaisinkaan välilehden linkit keskelle, mutta en vaan osaa. Osaisitko neuvoa?

   Poista
 22. Osallistun Bony Rollerin arvontaan. toivonen.annemari@gmail.com

  Temppuvideot (ja myös olisi kiva jos näytät, miten opetat temppuja)
  Kuvapostaus (paneudut ottamaan ihania kuvia Ilosta hihhih)
  Ehkä ilon ruokinta-postaus vois olla kans kiva :)

  Ulkoasu on tosi kiva, ei tähän kyllästy! :)

  VastaaPoista
 23. Tykkään siitä että blogi on monipuolinen ja että teet myös videopostauksia. Kiva kun blogissa on myös paljon kuvia :)

  voilooa@gmail.om

  VastaaPoista
 24. Voisit ehkä nimetä postaukset vähemmän kliinisesti. :) Tykkään kovasti suurista, hyvälaatuisista kuvista ja videoista. Haluaisin ehkä enemmän jotain näin meillä-tyyppisiä (tavarapostaus) tai DIY-postauksia koirajutuista, jos sua sellaiset kiinnostaa.

  Osallistun molempien aktivointilelujen arvontoihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, unohtui: myös sun omia mielipiteitä koiriin liittyviin asioihin olisi kiva lukea! :) mette.helin@gmail.com

   Poista
 25. Osallistun molempien pelien arvontaan (liputti@kotinet.com)

  Tokoon kuuluvat erikoispostaukset olisivat kivoja.
  + Kuvia on paljon ja ne on laadukkaita.
  + Treenipostauksia on aina kiva lukea.

  VastaaPoista
 26. Osallistutaan nyt kummankin pelin arvontaan :) (kallio.hannamari at gmail.com)

  Rulettityylinen aktivointipeli on ollut meillä kova juttu, joskin karvapojat tykkää enemmän palloista ja pyramideista, joista irtoaa palkkaa kurittamalla. Tosin meteli on aika kiitettävä, kun ne viskoo niitä menemään pitkin lattioita...

  VastaaPoista
 27. Täältä löytyy yks niin fiksu sheltti ja vähän kokemattomampi aussie, että osallistutaan kumpaankin.
  Pitkään jo lukenut tätä blogia, ei oo vaan saanut aikaseks pistää lukulistaan :) Tykkään kovasti, varsinkin kun kyseisen kennelin koirat kiinnostaa, josta Ilo on. Tykkään varsinkin toko videoista, koska tätä tulee treenattua Areksen kanssa paljonkin!
  saarameow&hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Pari villakoiraa ja omistaja seurailee myös teidän touhuja. Agilitypostauksista enemmän videoita, niitä on kiva katsella. Osallistutaan mieluusti kummankin pelin arvontaan :)
  Villakoirat Vivi ja Ile

  VastaaPoista
 29. Kokeillaan, joska voitettaisiin Eddielle toi spinner 15-vuotislahjaksi, kun sen synttäripäivänä arvonta kerta tapahtuu :) Katsotaan, josko pappa pelaisi sillä kärsivällisesti? Hyvän ystävän russelit sen sitten perivät, jos meille osoittautuu pieneksi :) Tuo luun mallinen meillä tosiaan jo onkin.

  Blogissa parasta on tietenkin Ilo. On niin kiva lukea Käpyttimen siskon touhuista :) Vaikkakin tunnutte olevan aika paljon meitä taitavempia kaikessa! Koska kuvat ovat aina myös hienoja, niin Ilon päivä kuvin postaus olisi kiva! Ja kuten joku ehdottelikin, niin jos löydät inspiraatiota jostakin, niin omaa mielipidettä ilmaiseva teksti jostakin aiheesta voisi olla kiva.

  VastaaPoista
 30. Molemmat pelit käy,vaikka ei noi meidän karvaturilaiset mitään isoja koiria ole vaan kaksi vallatonta ja aktiivista cairnterieri poikaa.Blogiasi on mukava seurata, paljon selkeitä hyviä kuvia ja monipuolisia aiheita.
  jaaouma@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Molemmat pelit käy,vaikka ei noi meidän karvaturilaiset mitään isoja koiria ole vaan kaksi vallatonta ja aktiivista cairnterieri poikaa.Blogiasi on mukava seurata, paljon selkeitä hyviä kuvia ja monipuolisia aiheita.
  jaaouma@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Osallistun molempien arvontaan, luen blogiasi nimellä Teräsvillan pumit (hlpasanen@gmail.com).

  Ihastuin ensimmäisenä blogissasi laadukkaisiin kuviin ja sujuvaan tekstiin. DIY-postaukset ovat aina mukavia ja mielipiteitä erilaisista asioista olisi mielenkiintoista lukea.

  VastaaPoista
 33. Osallistun molempien arvontaan :)
  noora.suihko@hotmail.com

  Omistan hieman isomman koiran ja olen tähän mennessä askarrellut itse koiralleni pientä aivojumppaa. Olen harkinnut itse pelin ostamista, mutta yleensä 40-60 euron hinnat opiskelijalle äkkiseltään ei ole ihan helppo summa. Toukokuussa poika täyttää 4 vuotta joten täytyy alkaa pistämään hiukan sivuun. :)
  Pidän blogistasi juurikin myönteisen asenteen ja hyvän fiiliksen vuoksi.

  VastaaPoista
 34. Molempiin arvontoihin osallistutaan.

  VastaaPoista
 35. Mukana yhdellä arvalla, huiskuhantamme@gmail.com.
  Meiltä löytyy tuo spinner, joten bony rollerin arvontaan osallistuttaisiin! :)

  VastaaPoista
 36. Tykkään paljon ulkoasusta tässä blogissa. Teksti on sujuvaa kuvat ihania. Toivoisin videoita, miten temppuja opettaa. ja tietysti lisää postauksia ;)Eksyin tänne ihan sattumalta ja huomasin tämän arvonnan :) Olen blogisi lukijana Tiitu D (tuo heppakuva). tiia97@windowslive.com. Kummankin aktivointi pelin arvontaa haluan osallistua. Meiltä ei vielä kotoa löydy mutta tarkoitus on ollut ostaa. Nimittäin on sen verran aktiivinen koira, että pistää muuten palasiksi joten olisi mukava saada aivokopalle käyttöä.

  VastaaPoista
 37. Osallistun molempien arvontaan! Olen lueskellut tätä blogia jo pitkään ja nyt liityin vihdoin lukijaksi :) Tykkään kun on paljon hienoja kuvia ja postauksia treenailusta !
  -http://suninmypocket-kaisa.blogspot.fi/-

  VastaaPoista
 38. Osallistuisin molempiin arvontoihin. Sulla on kyllä kiva blogi, ihanan elämänmyönteinen. Toivon juttuja ihan arkisista asioista mistä normaalistikin kirjoittelet, metsäretkistä jne. hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Osallistumme Bony Rollerin arvontaan. Spinneri olisi varmasti ihan liian helppo, mutta tuosta toisesta meille olisi paljon iloa. :)

  VastaaPoista
 40. Messissä! Me ollaan mielellämme mukana kummassakin arvonnassa, vaikkakin Spinneri on meidän villakoirille tuttu kapistus. Myin kuitenkin sen reilu 1,5vuotta sitten, mutta tietty tuollainen kelpaisi myös Martalle - hän kun ei juurikaan ole vielä saanut kosketusta noihin aktivointipeleihin.

  Tykkään teidän postaustahdista ja blogin monipuolisuudesta. Seurailin teitä jo aikoinaan silloin kun sulla oli vielä villakoira ja nyt on mukava nähdä kuinka kehityt sekä touhailet paimenen kanssa :-) Toivoisin juttua esim. teidän viikonlopun kulusta, aktivointivinkkejä tai vaikka tarkempaa treenipostausta.

  heljakeskilusa@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Osallistun bony rollerin arvontaan.

  Tykkään blogin ulkoasusta, selkeä, helppo löytää ja tuntuu teidän näköiseltänne. Kuviasi on aivan ihana katsella. On ollut mukava seurata Ilon kasvua ja kehitystä blogin kautta aivan pentulaatikosta asti. :)

  Luen nimellä Allu ja alina.aaltonen(at)hotmail.fi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit