Temppu: Syliin hyppääminen

Ilolla on ollut taas tylsää, koska olen ollut kipeänä. Oikeasti jo alkaisi riittää! Päätin kuitenkin opettaa uuden tempun - maasta syliin hyppääminen. Ilo on melkoinen vieterieläin ja pomppiminen tuntuu tulevan luonnostaan, joten temppu oli helppo opettaa. Innostin Iloa vähän äänelläni ja eleilläni. Otin tukevan asennon ja nojasin vähän taakse. Jatkoin innostamista, Ilo pomppasi ja tadaa. Käskysana "HYPPÄÄ SYLIIN". Ensimmäinen kerta oli vähän tahmea, mutta sitten Ilo tajusi idean ja minä hahmotin paremmin. Vähän yli-innokkuutta pois ja hyvä tulee!

Kommentit

 1. Voi vitsit, tä on yks temppu minkä oon ikuisuuden halunnu opettaa omalle koiralle! Meidän puikolta ei tunnu takajalat irtoovan maasta vaikka muuten tykkää loikkia vasten.. ehkä mekin vielä opitaan!

  VastaaPoista
 2. Sama juttu ja nyt oli pakko! Sheltti nyt on vähän pienempi, mutta varmasti saa sellaisellekkin opetettua. :-) Eiköhän ennen pitkää takajalat irtoa tarpeeksi. Itse vedin vähän överiksi ja Ilo nyt hyppii muutenkin pusupomppuja naamani korkeudelle niin oli aika helppoa. Tsemppiä treeneihin! Hauska temppu, mutta minun täytyy olla tarkkana, että Ilo ei ala omatoimisesti tarjota. Villi veikkaus, että saattaa muodostua ongelmaksi. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *collie, meiltä ei shelttiä löydy :D ollaan treenattu niin et istun aluks sohvalla ja sen pitää hypätä syliin ja otan "kopin". Tarkotus ois vähitellen laittaa korkeempia tyynyjä takamuksen alle ja lopulta pitäs olla seisomisasennossa, katotaan onnistuuko.
   Ilo on ihanan eloisa ja nimensäveroinen koiruus!

   Poista
 3. Katsoin pikkukuvasta sheltiksi! :-D Ilo on, ei voisi osuvampaa nimeä olla... :-)

  VastaaPoista
 4. "Jos mä vähän pussaan samalla?!" Ihana Ilo :'D <3

  VastaaPoista
 5. Ikuinen pusukone... :-D Emäänsä tullut. <3

  VastaaPoista
 6. Moi ja kiitos kivasta blogista! Ois kiva saada tänne semmonen "haku"-palkki reunaan, minkä avulla vois etsiä kirjotuksia tietystä aiheesta :) Tai sitten sellainen asiasanaluettelo, mitä joissakin blogeissa näkee.

  VastaaPoista
 7. Moi ja kiitos kivasta kommentista, sekä palautteesta! Tunnisteet-luettelo löytyy ihan sivun alareunasta, mutta voisin kokeilla siirtää sen näkyvämmälle paikalle. :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit