Jälki 002 ja sujuvaa crossailua

Aamuvuoro vaihtui iltavuoroon. Iltapäivän ohjelma vaihtui aamupäivän ohjelmaan, joten keräsin repun täyteen ja lähdin Ilon kanssa ulos. Ihana aurinkoilma! Tunsin itseni järkeväksi ajaessani auton lähipellon päähän parkkiin, mutta en viitsinyt roudata kaikkia vermeitä mukana ja Ilo sai odottaa autossa, kunnes oli aika ruveta hommiin.


Ensiksi jäljestystä. Lähipelto, aika lyhyt heinikko. Pohja parista kohtaa vähän jäässä, mutta muuten kovin kiva. Ei juuri tuulta. Jäljen pituus 215m. Kaksi kulmaa (vas). Vanheni noin 35min. Neljän askeleen välein nami.

Ilo työskenteli kivasti ja tarkasti. Nenä pysyi maassa, vaikka jokainen nami ei suuhun löytänytkään. Kulmat oli kamalia. Ilo hukkasi jäljen, pyöri ja alkoi katsella maisemia. Muistutin jäljestä ja Ilo löysi jäljen nuuskuteltuaan hetken, molemmilla kerroilla. Ehkä pitää kokeilla kulmien namittamista Ilon kanssa, jos se auttaisi? Muistelen, että aiemmin meni ihan mukavasti, vaikka namit tuli ennen ja jälkeen kulman (kulma namiton). Eräs kouluttaja joskus heitti ilmoille tämän vinkin, mutta nyt se ei tunnu toimivan meillä tai sitten teen jotain todella väärin.


Jäljen jälkeen jatkoimme lenkkeilyä ja lenkin varrella pysähdyimme canicrossaamaan. Matka lampputolpan väli. Loivaa nousua loppupäästä. Pallopalkka, jolle innostin ennen veto-käskyä. Ilo lähti matkaan innokkaasti, veti maaliin asti innokkaasti ja vauhdikkaasti. 3 x lampputolpan väli. Enempää en viitsinyt ahnehtia tällä kerralla!


Ilopilleri päätti taas ottaa elämästä ilon irti ja lähti linnun perään. Kääntyi ensimmäisestä käskystä ja pidettiin bileet. Kunnes mokoma lähti uudestaan saman linnun perään ja ei todella uskonut ennen kolmatta käskyä. Mur!

Kommentit

 1. Priya SEKOSI teidän vetovideosta :D Pöljä!

  Mutta hieno Ilo! Meillä on ainakin vielä kulmissa tiheämmin namia ja suoralla harvemmin.

  Australianlintukoira..

  VastaaPoista
 2. Priiii. <3 Koska me oikein saadaan lenkkeiltyä ihan kunnolla yhdessä? Pitäiskö huomenna ennen treenejä koittaa. Pääsen 15 töistä niin jos lähtis ihan ajoissa? Kuulin tosiaan tuon vinkin siltä Onnidogin kouluttajalta. Ei mitenkään erityisesti meille sanonut, mutta oli kuulemma toiminut jollain hyvin ja kokeilin. Joo ei meille! Namitusta vain. :-) Pitää kokeilla.

  Ilo on ollut tuhmeliini! Yksi päivä lähti rusakon perään ja ai hitto kun otti sydämestä kun ei heti kääntynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voidaan mennä huomenna aikaisemmin lenkille! Taitaa olla vielä valosaakin ennen kuutta :) Laita mulle viestiä!

   Poista
 3. suuntaatte FH jäljelle vai?

  VastaaPoista
 4. Me jäljestetään muuten vain, joten en rehellisesti sanottuna ole edes oikeastaan tietoinen mikä "virallinen" nimi on. :-) Kulmia ja esineitä on tarkoitus ottaa mukaan. Tai no kulmia nyt onkin ollut, kuten tästä selvisikin, että tällä kertaa ei vaan natsannut!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit