Kakkaa siellä, kakkaa täällä

Kevät ja koirankakkakeskustelut on saapunut! Blogiyhteistyökumppanilla Hau-Hau Championilla on menossa koirankakkapussi-kampanjaa ja saimme aiheeseen liittyviä tuotteita testattavaksi. Kampanjakoodilla SIISTI15 saat -50% kaikista tuotteista PetNetstoressa tuoteryhmässä "Kakkapussit ja tarvikkeet", maaliskuun loppuun. Ei voi yhdistää muihin kampanjakoodeihin. Pahoittelut kun olen myöhässä liikenteessä! Piti kirjoitella aiemmin.

Meidän nurkilla harva tuntuu siivoavan koiriensa jätöksiä ja koirien annetaan asioida ihan mihin sattuu, jopa keskelle tietä. Koirapaljouden lisäksi täällä on paljon ulkokissoja, joiden jätöksiä ei kukaan ole siivoamassa. Erityisesti tienreunat todella törkyiset. Jopa koiraihmisenä ärsyttää ja ällöttää - onko ihme, että ei-koiraihmisiä ärsyttää? Me ajattelimme ystäväni Kristan kanssa lähteä siivoamaan nurkkia, pidetään koirankakkatalkoot!

Täällä roskikset on todella harvassa ja luulen sen vaikuttavan kakkojen keräämiseen. Onhan sitä kakkapussia ikävä kantaa mukanaan lenkin ajan. Jos roskiksia olisi tiheämmin, kakat tulisi varmaan siivottua helpommin? Minä siivoan kakat aina, jos koira sattuu asioimaan häiritsevälle paikalle. Pelloilta ja metsistä en siivoa. Ojanpohjilta ja ryteiköistä en aina siivoa. Nopeammin kakka maatuu kuin kakkapussi, oletan ja sen takia minä en kaikkialta siivoa. En anna koirani asioida teille, pihoihin, leikkipaikoille tai kentille. Ilo asioi yleensä "piiloon".


Saimme kakkapussikotelon ja kakkapusseja (mustia ja ihania värikkäitä). Olen käyttänyt kakkapussikoteloa nyt muutaman viikon ja se on ihan superkeksintö. Kakkapussit kulkee mukana söpösti ja ennen kaikkea kätevästi. Ennen kakkapussit pilkotti rumasti taskuista ja usein oli mukana myös rikkinäisiä pusseja. Nyt pussit kulkevat kätevästi kotelossa, remmissä roikkuen ja pysyvät ehjinä. Kotelon kakkapussit vaikuttavat hyviltä ja kestäviltä. Yksikään pussi ei ole revennyt ja pussit on tilavia. Miinuksena - eivät taida olla maatuvia?

HAASTE - kaikki kakkatalkoisiin! Jos ei huvita siivota toisten jälkiä niin ainakin oman koiran jäljet. Mukana?

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit