Myrkynkeittäjä? Ja geenitestitulokset!

09.03.2015

Ollaan vietetty rauhallista elämää - ei ole ollut kirjoitettavaa, eikä ole vieläkään. En tajua, miten ja miksi kukaan voi satuttaa eläviä olentoja. Olen aina kammonnut myrkyttäjiä ja eläinrääkkääjiä, mutta pystynyt elämään asian kanssa. Nyt myrkyttäjä on saapunut meidän kylälle, eikä lenkkipoluille ole ollut asiaa. Tai jos on, nautinnollista se ei ainakaan ole - pitää jatkuvasti vahtia, että ahne aussie ei pistele mitään poskeensa. Rehellisesti sanottuna minua ahdistaa, pelottaa ja stressaa, todella kovasti. Häiritsevästi. Olen ollut kovin levoton ja nukkunut huonosti.

Eilen käytiin kauempana metsälenkillä Ilon ja Sulon kanssa. Oli ihanaa lenkkeillä stressaamatta. Ensimmäisen kerran... viikkoon? Mielenrauhani ja koirani turvaksi ajattelin ostaa Ilolle kuonokopan. En pidä ajatuksesta, mutta mielummin koppa kuin kuollut koira. Huoletonta arkea odotellessa, jonka myötä myös lenkki-iloa ja treeni-intoa.

Jotain hyvääkin! Ilon geenitestitulokset saapuivat - CEA, prcd-PRA ja DM normaalit. Muutaman viikon päästä silmäpeilaus, jännää. Toivottavasti siltäkin osin edelleen kaikki kunnossa. Pupsit on taas askeleen lähempänä!

18.3.2015 "Geenitestituloksia saapui tänään Ilolle (Wirneen Ilopilleri). Ilo on CEA, prcd-PRA ja DM terve, mahtavaa! Pentusuunnitelmat kesälle 2016 voivat siis jatkua :)." W-sivuilla tämän uutisen viimeinen lause. ♥

Kommentit

  1. Onnea hyvistä geenituloksista! Kurja tuo teidän lenkkipolkujen tilanne :( Toivottavasti rauhottuu pian!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mahtisjuttu. :-) On kyllä, käsittämätöntä. Meinasin olla kirjoittamatta tänne mitään kun en oikein tykkää näin julkisesti moisista kirjoittaa, mutta pakko perustella hiljaisuus. Normaalisti ainakin kuvia tulisi aika tiuhaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit