Wirnistelevä minimiittinki

Julia & Melli reissasivat Tampereelle, joten laitettiin Wirneen minimiitti pystyyn Hervannan vesitornin juurelle. Mukana myös Milli & Priya, Piritta & Jedi ja Eija & Kayla. Ilo ja Priya on I-pentueesta, muut J-pentueesta.


Koirat sai moikata ja riekkua kentällä. Viidellä aussiella oli villiä, mutta heti omistajien kutsuessa hommiin, kaverit ja riekkumiset unohtui. Aika hienoa! Treenailujen jälkeen lähdimme metsään lenkille. Eteneminen oli koirilla vähän turhankin villiä ja sydämestä otti, ainakin minua. Ilo törmäsi kerran puuhun ja kerran jalkaani, onneksi ei kovaa. Meidän ihmisten eteneminen oli hidasta, koska koko ajan piti katsoa mihin jalkansa asettaa.

Priya, Ilo, Melli, Kayla & Jedi Treenasimme samaan aikaan kentällä eli häiriötä riitti. Aika pian kentälle tuli myös joku lapsien liikuntaryhmä ja lopuksi isä poikansa kanssa jalkapalloa pelaamaan, lisää häiriötä - jee. Tein Ilon kanssa seuraamista - hyvää pätkittäin, mutta ahmin tietysti liikaa ja kontakti rakoili. Liikkeestä maahanmenoa - ok, mutta nousi turhan rauhallisesti. Liikkeestä seisomista - kävi varmaan kolmella kertaa maahan, miitää!? Onnistumiseen lopetettiin. Kapulan pitoa - ok. Luoksetuloa - vauhti ok, mutta tuli vinoon. Huomautus ja onnistumiseen lopetettiin.

Millin liikkuroimana tehtiin seuraamista hihnassa ja ilman, liikkeestä maahanmeno, liikkeestä seisominen ja luoksetulo. Ilo selvästi otti iki-ihanasta Millistä ja leikkivistä koirista häiriötä, joten kontakti rakoili. Seisomisessa kävi taas maahan, piti antaa tylyä palautetta ja johan alkoi taas homma toimia. Luoksetulon perusasento taas vino, joten kierrätin puun ympäri ja käskin siitä sivulle, tosi kiva vauhti ja suorat perusasennot. Jippijaijee!Lopuksi tehtiin porukalla Millin liikkuroima paikkamakuu. Juuri sillä hetkellä liikuntaryhmä lähti juoksemaan kentän sivua, juosten koirien ja meidän ihmisten välistä. Takaisin juoksivat koirien takaa. Oli niin superhäiriötä, että kävin palkkaamassa namilla Ilon pari kertaa. Hienosti pysyi. Koirat käskettiin maahan ja ylös vuorotellen, nousu oli taas vähän hidas. Ennen porukkapaikkista tein Ilolle oman häiriköidyn 2min paikkiksen muiden treenatessa ympärillä, heitellen koko treenikassin sisällön (mm. leluja ja ruokakippo) yksitellen Ilon vierelle.


Wirneen Ilopilleri 1v 8kk

 Wirneen Ilmalento 1v 8kk
 Wirneen Jännitysmomentti 10kk
Wirneen Jompsin Kumpsin 10kk
Wirneen Jokumuumuka 10kk


Kommentit

 1. Onpa hieno punainen rivistö! ♥ Ilo on jotenkin ihanan veikeän näköinen tuossa ryhmäkuvassa! :D Pisti ihan hymyilyttämään!

  Onko muuten kenties Punainen Pyörremyrsky asialla tuossa aussiekasa kuvassa, missä on jalkoja, muttei päitä? :D

  Enkä tiedä miksi, mutta Priya näyttää jotenkin ihan super nätiltä noissa sen omissa kuvissa! Plus monella on hienot kuolakorvat :D

  Hienoja otoksiä jälleen kerran hienoista koiruuksista! Naksut kaikille!

  VastaaPoista
 2. No on kyllä! ♥ Hahaa, veikeä likka. Mutta kun tuli "namikäsi" näkyviin niin johan muuttui totiseksi. :-D Punainen pyörremyrsky - BINGO! Ei taas tiedä, mistä alkaa mikäkin. Samaa mieltä Priyasta, Priyalla oli hyvä posetusmeininki tänään. ♥ JA KIITTI!

  VastaaPoista
 3. Ihania koiruuksia <3

  Mahtaakohan muuten Jipin virallinen nimi olla sun ehdottama? Oon nimittäin ainakin pari kertaa bongannut sun tekstistä ton iloisen jippijaijee -huudahduksen, mikä tuo mulle aina hymyn huulille :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä ihanuuksia ♥ ! Hihii, ei ole. :-D Tykkään vain huudahduksesta ja sillä täyttää hyvin rivejä kun minulla on pieni ongelma rivien asettumisen suhteen, eh. :-D

  VastaaPoista
 5. Oi miten tykkään J-pennuista ♡ Löytyy samoja piirteitä kuin tädistä ;D

  VastaaPoista
 6. Wirneen aussit on kyllä auttamatta tosi kauniita :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit