Elämä koettelee - treenitauko jatkuu

Elämä se taas koettelee, joten Ilolla on ollut ihan tosi tylsää ja sen takia treenipäivityksiä ei ole hetkeen näkynyt, eikä tule hetkeen näkymään. Vielä tämä viikko pakkolomaa treeneistä. Ensi viikolla yhdet treenit tokossa ja agilityssä, mutta sitten loppuu kausi. Tokoryhmässä jatketaan ainakin näillä näkymin.


Tässä FB-päivitykseni tuon kuvan alta tunnin takaa: "Kukaan ei ole parempi lohduttaja kuin Punanuttu. Pari tuntia siitä kun elämä romuttui taas hetkellisesti ja silti nauran vedet silmissä, kiitos tämän tyypin. Voiko olla parempaa tapaa lakata märisemästä kuin se, että saa oikein kunnon naamapesun, pusuja, korvantaustojen pesun, käden maisteluita ja lopuksi vielä nenästä haukkasun? Niimpä, ei voi. Ilo - joo, ei olisi voinut muuta nimeä tämä koira saada. Tuo niin käsittämättömän paljon iloa elämääni, hyvinä, huonoina ja tosi huonoina hetkinä. Ilo saa aina nauramaan, eikä tarvitse pitää mitään naamiota yllä. Ilo tietää saavansa nauramaan ja tekee kaikkensa, että saa nauramaan. Ilo ymmärtää. Taitaa olla paras ystäväni. Rakastan. ♥" Onnea on Ilo.

Suunnitteilla... 
- Kysymyshaaste
- Mikä tilanne ALO-liikkeiden kanssa
- FitDog-tuotteet (tosin tarvitaan ensiksi niitä treenejä)

Kommentit

  1. Ihanaa kun on tuollainen Punanuttu lohduttaja. Koirilla on uskomaton kyky aistia meidän tunnetiloja. Kaikesta huolimatta, pidä "mieli iloisena" kuten isovaarillasi oli tapana sanoa.
    tv.grandgrandmother

    VastaaPoista
  2. Niimpä. ♥ Nyt on ohi ja meni ihan hyvin. Kotona jo tai no äidin luona. Pidän. ♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit