Punanuttu tuulispäänä tuulipäivänä

Jopas on ollut myrskyisä päivä - ainakin Tampereella. Yhden paikallisen koirahallin katosta oli osa lähtenyt tuulen mukana, hurjaa. Meidänkin halli piti varsin mielenkiintoisia ääniä! Onneksi Ilo ei vähästä hätkähdä. Aamu ei mennyt ihan putkeen. Tajusin tosiaan aamulla, että minulla on auto ja mahdollisuus päästä treenaamaan. Varasin vuoron, kokosin tavarat ja tein lähtöä, kunnes tajusin hallin avaimen olevan miehelläni töissä. Hain avaimen ja kauhea kiirus tuli, myöhästyin vuoron alkamisesta 10-15min, mutta kerkesin kumminkin.

Me olemme yksi pari FitDog-tuotteiden testaajista ja tänään kokeilimme ensimmäistä kertaa saatuja tuotteita - energia- ja nesteytysjuomajauhetta, sekä palautusjuomajauhetta. Testaan tuotteita useamman kerran ennen kuin kirjoitan mielipiteeni, joten ei siitä vielä enempää. Sen verran mainitsen, että molemmat maittoi Ilolle hienosti. Tottakai unohdin shakerin kotiin, mutta onneksi sain sekoitettua palautusjuoman muutenkin.


Olen vielä(kin) agilityn suhteen hyvin mielikuvitukseton, joten rakensin taas Lauran treeneistä tutun radan. Olen onneton räpeltäjä radan rakentamisessa, joten vinkkejä otetaan vastaan. Tottakai yritän silmämääräisesti tehdä järkevän radan, jota testaan useamman kerran aluksi ilman koiraa. Koitan miettiä oman linjan ja koiran linjan, tehdä radasta turvallisen molemmille. Koitan mittailla riittävät välimatkat esteille. Silti on kovin haastavaa!


Puhelimesta loppui tila kesken, joten videokuvaa tuli harmillisen vähän. Nyt vanhat aksavideot poistoon...

Taisimme päästä parhaillaan kuutoselle asti. Välistävedot meni paremmin kuin aiemmin. Kivasti oikeastaan, kunhan muistin ajoissa ohjeistaa Iloa. Myöhästelin! Välillä Ilo lukitsi putken kolmoselta ja ryntäsi nelosesta välittämättä putkeen. Ilo kävi vähän kuumana. Tehtiin pienissä pätkissä, joten en edes koittanut saada meille haastavaa rataa alusta loppuun. Tauoilla otimme rennosti, temppuilimme tai harjoittelimme kontakteja A:lla.


Ilo on aivan hulluna aksaan! Ilo on tosi nopea ja ketterä. Energinen ja innokas. Liikkuu kevyesti ja vaivattomasti. Naamalla on iloinen ilme ja tekemisen loputtua katsoo minua kysyen, mitäs seuraavaksi tehdään? Ilmeestä näkee selvästi, kuinka palavasti Ilo haluaa tehdä hommia. Kun ei tehdä mitään, malttaa kuitenkin rentoutua.

Kommentit

  1. Heips, ei sitä maallikona oikein ymmärrä, miten koiraa pystyy ohjaan noin käsimerkeillä...Ilohan on intoa täynnä, näyttäisi melkein, että pakahtuu ja pyytäisi lisää. Hurmaavaa ja vauhdikasta katseltavaa, tarvis nähdä ihan livenä tuota teidän menoa?!
    ihmetelevä grandgrandmother

    VastaaPoista
  2. Ilo todella on intoa täynnä. On pakahtua ja todella pyytää lisää. Se on aivan hulluna! Agility on kauhean kiehtovaa, mutta haastavaa. Ilolle oli tosi helppo opettaa juttuja, tulee aika luonnostaan. Minä taas olen asia erikseen - saisi rautakiskosta vääntää. :-D

    Pitää joskus tulla katsomaan!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit