Talviturkki veks!

Kävimme pikkulikkojen kanssa lähipellolla heittelemässä frisbeetä. Ilo oli innoissaan kun pääsi puuhailemaan jotakin, kuumakin tuli. Janessan toiveesta kävimme rannassa - vesi tuoksui jo kauas, Ilo ryntäsi kahlaamaan ja juomaan heti kun järvi tuli näkyviin. Janessa heitti kiven veteen ja Ilo ilmeisesti kuvitteli, että sille heitettiin jotain ja lähti uimaan. Ilo oli innoissaan ja pulikoi aikansa. En ajatellut, että ihan näin aikaisin talviturkkia heittäisi. :-)Löytyykö teiltä vesipetoja? Joko on talviturkki heitetty?

Kommentit

 1. Senni on täysin vesipeto, aina menossa järveen tai vaikka kuralammikkoon, jos vaan huomaa! :D Senni heitti talviturkkinsa perjantaina :)

  VastaaPoista
 2. Joo, Laikalta meni jo talviturkki, tosin peltoon (eh...). :D Toivon kyllä sen mielenterveyden takia, että vedet lämpenisi äkkiä, koska uiskentelu on sille niin tärkeää. Sukeltamistahan se on harrastanut talven läpeensä. Toivottavasti Vinski oppii isosiskoltaan.

  VastaaPoista
 3. Täältä löytyy kaksi täysin hullua vesipetoa, jos irti on ja vettä on lähellä niin sinne painellaan, aivan sama onko pieni lätäkkö vai meri. :D

  Kivan oloinen blogi, liityn lukijaksi. :)
  Luuhullut

  VastaaPoista
 4. Hahaaa, vesihirmut on parhaita! Meidän aiemmat koirat ei ole tykännyt ja siksi olen erityisen liekeissä kun Ilo tykkää. ♥ Ilolle kelpaa myös ojat ja kaikenlaiset jorpakot. :-)

  Ihana kuulla! Tervetuloa lukijaksi! Toivottavasti viihdyt :-)

  VastaaPoista
 5. Hah, Seran toinen nimi on vesipeto! Liekö meillä mitään talviturkkia ollutkaan kun tuo on uinut siitä saakka kun ekat sulat rannat löytyivät! :-D

  VastaaPoista
 6. Hahaa. :-D Tollerit ♥ Meillä asui joskus hetken tolleri ja se oli kyllä ihan hulluna veteen. Ui talvellakkin kun ei ollut jäässä yksi iso lätäkkö pellolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu tunne! Toi örvelö kans ui rapaojista lähtien missä vain, milloin vain. :-D Onhann nää ihania otuksia, mutta myös aika hirveitä tolloja! Jospa seuraava kaveri olis älynlahjoiltaan vähän järkevämpi kuin tämä noutaja. :-)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit