Ei yksin treenatessa kehity

Eilen Iskelässä aksaamassa. Rakensin tai no koitin rakentaa Wirneen leiriltä tutusta radasta pätkää. Putken korvasin hypyllä, koska en millään saa yksin roudattua sitä kontista kentälle. Esteitä kantelin yhdeksän, hyvä alkulämppä lenkin lisäksi. Mittasuhteet koitin laskea suunnilleen oikein, mutta luultavasti nekin on pielessä.


Alussa Ilo ei ottanut 3 estettä vaan rallatteli ohi tai vaihtoehtoisesti otti 3 ja rallatteli 4 ohi. Välillä tehtiin yritettiin tehdä koko rataa, välillä 1-3, välillä 4-8. 5 esteen takaakierrolla ongelmia, mutta muutin ohjausta selkeämmäksi ja toimi. Myös 8 esteen takaakierrolla oli ongelmia, sillä Ilo oli vain lähdössä mukaani. Välillä en merkannut esteitä tarpeeksi (tai ollenkaan) tai ohjannut tarpeeksi selvästi. Myöhästelin 7 esteellä ja ehtiminen oli täpärällä. Melkoista sähläystä meinasi olla ajoittain. Saimme myös onnistumisia ja parhaillaan teimme radan 1-8 esteelle. 9 olisi pitänyt innostaa ahkerammin tai käyttää vaikka sitä eteen-käskyä, kappas kun tuli jälkikäteen mieleen.

Haastava, mutta hauska treeni. Ihan jees fiilis. Alkoi taas harmittaa kun ei ole kesäkaudeksi ryhmäpaikkaa. Ei vain pysty kesällä kiireen keskellä kikkailemaan työvuorojen kanssa. Pitää sählätä kesä keskenään ja etsiä talvikaudeksi joku ryhmä. Ei sitä yksin treenatessa valitettavasti opi ja kehity. Agilityn maailma on aivan vieras.

Videokuvaakin treeneistä on, mutta tulikin sellainen vihaan ulkonäköäni-video, että taitaa jäädä julkaisematta.

Kommentit

Suositut tekstit