Kenraalit ennen koetta

Iskelässä 12-13. Alunperin oli tarkoitus, että Milli varaisi kentän heti perään 13-14, sillä suunniteltiin tokoa ja agilityä. En kuitenkaan saanut tyttärelle hoitopaikkaa ja tuolle pian 5-vuotiaalle yli 2h olisi ollut ihan liian pitkä aika treenireissulla, joten treenattiin "vain" tunti tokoa. Janessa sai leikkiä kentän viereisessä puistossa meidän treenatessa, kaverikin löytyi heti - kauhean kätevää. Janessa kysyi oikein, että koska mennään uudestaan. ;-)


Treeniseurana Milli & Priya. Olin päättänyt etukäteen tehdä kisanomaisen setin, ilman välipalkkausta. Kamera jalustoineen paikoilleen ja pitäydyin suunnitelmassani. Milli liikkuroi koko aloluokan. Teimme töitä Ilon kanssa yhdessä, suoriuduimme liikkeistä ilman suurempia ongelmia ja Ilo vastasi ihanasti sosiaaliseen palkkaan. Koko setin jälkeen ryntäsimme kehän ulkopuolelle leikkimään, intoa riitti, lelu sai kyytiä ja Ilo oikein murrasi samalla.

Ilo keskittyi mukavasti minuun ja yhdessä tekemiseen. Kuljimme yhdessä paikasta toiseen, kontakti pysyi ja ei ottanut häiriötä. Alkuinnoissaan päästi muutaman vaimean muminan (en pidä), mutta muuten ei valittamista.


Seuraaminen hihnassa ja hihnatta jees. Vähän poikitti, mutta tekeminen iloista ja kontakti pysyi. Juostessa irtosi aluksi vähän turhan kauas, mutta muuten pysyi mukana ihan ok. Liikkeestä maahanmeno kiva, reagoi heti ja nousi täpäkästi. Luoksetulo vauhdikas, mutta perusasento vähän vino. Liikkeestä seisominen kiva, reagoi heti, eikä tainnut tepsuttaa? Täpäkkä istuminen. Hyppy hyvä muuten, mutta aina vain jää vinoon hypyn jälkeen. 

Setin jälkeen tosiaan palkkasin oikein kunnolla lelulla. Liikkuroin tai no ennemminkin yritin liikkuroida välissä Millin ja Priyan setin, jonka jälkeen yhdessä reilu 2min paikkamakuu hyvin, vaikka kentän laidalla viltti kulki tuulen mukana, juna meni jossain kauempana ja lapset kirkuivat puistossa. Kävi makuulle ja nousi täpäkästi.


Ilman liikkurointia ja ahkerasti palkaten tehtiin sama setti. Aika samaa rataa, tosin vähäinenkin ääntely loppui ja liikkeestä maahanmenon sijaan jäi seisomaan, oioi ja uudestaan oikein. Noutokapulan tuomista siten, että jätin kapulan meidän väliin tai takaviistoon Ilon sivulle, jonka jälkeen käskin tuoda. Meni ihan mukavasti. Harjoiteltiin ruutua siten, että Milli vei pari kertaa lelun ruutuun, jonka jälkeen lähetin Ilon ruutuun ja juoksin itse ruutuun leikittämään. Kerran siten, että Milli vain muka jätti lelun ruutuun. Mukavasti meni, vauhtia ja intoa riittää. Nyt pitäisi merkkikartiot ostaa itselle, jotta pääsee ruutuilemaan. Pitäisi alkaa treenata uusia avoimen liikkeitä!


Eilen kävimme Janessan, Kristan, Ilon ja shelttien kanssa mökillä. Koirilla oli hurjan hauskaa. Otin mökilläkin tokopätkän shelttihäiriössä ja meni kauhean kivasti. Nyt tokotauko ennen viikonlopun koetta, luottavaisin mielin kokeeseen. Tosi hyvä fiilis lähiaikojen treeneistä. Toivottavasti fiilis säilyy, jännityksestä huolimatta. Peukut!!!

Tänään kävimme saaressa perheen kanssa. Järvellä melkoinen aallokko. Laineilla keinui pieni paatti vain ja sitä rataa. Iloa ei keinutus tuntunut häiritsevän, se nukkui takapenkillä tyytyväisenä. Saaressa ei ollut tänään kovin viihtyisää - aika koleaa ja tuulista, mutta Ilon mielestä kalliolle läsähtävien aaltojen nappaaminen oli niiin siistiä.

Kommentit

  1. Ilo on ihan mielettömän nätti koira! Oon tykästyny sen koko olemukseen, ihana! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kivasta kommentista! Olen samaa mieltä, punanuttu on hurmannut ihan täysin. Luonteellaan ja ulkomuodollaan myös, kerrassaan mainio paketti. ♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit