Vanhoja ystävyyksiä ja uusia ystävyyksiä

Nykyään Kuopiossa asusteleva lapsuudenystäväni kävi tyttärensä ja Lila-aussiensa kanssa moikkaamassa meitä. Aikataulu oli vähän tiukka kun vielä tänään on edessä pitkä ajomatka, mutta tunnin verran kerettiin silti lenkkeillä ja höpötellä. Usein etukäteen miettii, osaako puhua ihmisten kanssa, joita ei ole aikoihin nähnyt - no tänään ei todella ollut sitä ongelmaa ja aika loppui ihan kesken. Viimeksi on nähty useita vuosia sitten ja sitä edeltävästä näkemisestä vieläkin pidempi aika, mutta silti juttu kulki kuin ei niitä vuosia olisi välissä ollutkaan.

Lila on reilu 1-vuotias aussienarttu, joten luonnollisesti Ilo ja Lila tapasivat nyt ensimmäistä kertaa. Koirilla löytyi yhteinen sävel heti. Ne eleilivät, liikkuivat ja leikkivät hyvin samalla tapaa. Aussieilla oli hurjan hauskaa yhdessä, eikä mitään ongelmia ilmennyt. Ilo sai uuden ystävän ja näillä näkymin parin viikon päästä tapaavat uudelleen.
Oli ihana nähdä pitkästä aikaa. Vuodet vierii ja välimatkat kasvaa, mutta ystävät säilyy. Niin hienoa! Ystävistä puheenollen - aivan pian lastaan auton, lähden hakemaan Milliä & Priyaa ja suuntaamme Katariinan & Gatsbyn (& Eddien) luokse pyjamabileisiin. Huomenna aamusta Kausalaan, sillä Wirneen paimennusviikonloppu kutsuu.

Kommentit

 1. Oi, niin ihania kuvia <3 Koirat näyttävät niin onnellisilta! Lila näyttää hirmu kauniilta aussielta, osaatko sanoa kuka hän on virallisesti? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Warttispurtti HepsanKeikka tai miten se nyt kirjoitettiin. :-D

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita kuvia, tunnelma välittyy mielestäni todella kivasti kuvista! Ja toi värimaailma on niiin kesänen :)

  VastaaPoista
 4. pieni maailma!

  tämä sama tyyppi on jo vuosia sit tullu jutustelee mulle agikisoissa ku ei ollu vekkiäkää vielä. sit siitä aina välillä törmätty kisoissa ja nykyään molemmilla on auspait vieläpä :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit