Veneretki kanavalle


Lähdettiin porukalla retkelle, osa veneellä ja osa vesijetillä. Huristeltiin noin 1h/suunta ihanaan kesäkahvilaan syömään hyvät ruoat. Kaunis ja viihtyisä paikka. Sää suosi - ei tuullut, aurinko paistoi, oli lämmintä ja järvi oli aivan tyyni. Kesä!
 Aurinko lämmitti todella kuumasti, joten ruokailun jälkeen Ilo pääsi uimaan veneenlaskupaikalta. Uimaan piti mennä vähän viistosti ja Ilo arpoi hetken vieraassa paikassa, mutta pian suostui vilvoittelemaan. Näytti todella virkistävän! Olisi tehnyt mieli mennä itsekkin.
 Meillä oli aivan ihana retki. Ilo käyttäytyi mallikkaasti niin veneessä kuin kanavallakin. Kanavalla tarkkaili menoa ja veneessä nukkui.
 Kotiutumisen jälkeen kävin läheisessä eläintarvikeliikkeessä ostoksilla. Ostin Ilolle raakaruoat kuukaudeksi, säkin Acanaa ja tötsät ruutua varten VIHDOIN. Acanan perusnappula oli loppu, joten päädyin ostamaan sporttinappulaa. Katsotaan kuinka toimii Ilolla, toivottavasti ei ainakaan lihota liikaa. Pitää tarkkailla! Treenattiin ruutua heti - vietiin yhdessä palkka ruutuun ja lähetin eri matkojen päästä, lähetin ruutuun myös ilman palkkaa ja naksautin oikealla kohdalla, jonka jälkeen palkka lensi. Aiemmin päivällä treenattiin vähän ihanan innokasta seuraamista ja kivan täpäköitä istu-maahan kaukoja.

Kommentit

  1. Luin, että Ilo veneessä hukkui. Sekunnin sadasosan tuumasin, jotta teillä on jonkinlainen vesivahinko-ongelma veneessä :D

    VastaaPoista
  2. Hyyyyiiiiiii! Oli pakko tarkistaa, että olihan oikein. :-D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit