Ilopilleri 2v

Tänään 19.07.2015 Elämäni Koira täyttää 2-vuotta. Käsittämätöntä, että ihastuttavan Ilopillerin syntymästä on kulunut jo kaksi kokonaista vuotta. Miten aika on voinut mennä näin nopeasti? Vasta ne syntyivät tai oikeastaan vasta minä haaveilin omasta australianpaimenkoirasta. 1v 10kk siitä kun toive toteutui - Ilo muutti meidän luo.

Ilon synttäreiden juhliminen aloitettiin tänään. Kävimme lenkillä Sannan, Lila-aussien ja Luna-bortsun kanssa. Lenkkeily oli aavistuksen letkeämpää kuin viimeksi, Ilo jopa liikkui. Ilo leikki Lilan kanssa, mutta Luna oli edelleen vähän ällö. Luna-penneli sen sijaan ilopissasi kun tunnisti meidät auton vierestä ja yritti niin kovin tehdä vaikutusta Iloon. Ilo ei ole ihan yhtä vaikuttunut Lunan ihanuudesta kuin minä. Pari kertaa ohi juokseva pentu jopa kiinnosti, eiköhän niistä vielä kaverit tule. Kotona Ilo sai riepotettavan lelun ja ikioman kakun, kelpasivat!

Ilosta on kuoriutunut mahtava ystävä, perheenjäsen ja harrastuskaveri. Ilossa on sellaisia piirteitä, joista minä henkilökohtaisesti koirassa tykkään. Ilo on sosiaalinen, iloinen, rohkea, utelias, innokas leikkijä, super ahne, nopea oppimaan, halukas tekemään, miellyttämishaluinen, kiltti, sopivan nöyrä, sopivan (vähän) pidättyväinen, tekee mitä pyydetään (oikeasti ne tyhmätkin jutut, mm. kiipeää puuhun), yrittää aina parhaansa, kiihtyy nollasta sataan hetkessä, hyvä rentoutumaan, antaa paljon anteeksi, kestää toistot, hyvähermoinen, toimiva ja tosi hassu. Ilolla on omia hassuja ilmeitä, eleitä ja puuhailuja, joille saa nauraa. Piirteitä, jotka tekee Ilosta Ilon. ♥

Luonteensa lisäksi Ilo miellyttää minua hirveästi myös ulkonäöllisesti. Se on juuri passelin kokoinen. Ei liian pieni, ei liian iso - noin 49cm ja vajaa 16kg. Mahtuu tarvittaessa mainiosti syliin. Ilolla on niukka karva, lukuunottamatta häntäpuuhkaa. Ilon turkin väri haalistuu vähän kesäisin, mutta ei silti muutu mielestäni mitenkään rumaksi. Ilo on kaunis, siro koira. Lihasta saa tulla lisää ja uskon, että ajan myötä sitä tuleekin.

Reilu viikko ja Ilolla on luonnetesti. Mielenkiinnolla odotan, miten menee. Toinen asioista, jonka halusin suorittaa ennen pentuja. TK1 saimme suoritettua. Haaveissa olisi ennen pentuja luonnetestin lisäksi hakea näyttelyistä ainakin H, suorittaa hyväksytysti BH-koe ja saada koulutustunnus TK2. Katsotaan, kuinka meidän käy. Jaiks! Ilo on aiemmin MH-luonnekuvattu, MyDogDNA tutkittu ja terveys on tutkittu laajasti, oikein hienoin tuloksin.

Hurjan paljon onnea hienolle I-pentueelle: Priyalle, Gatsbylle, Tintille, Ihmeelle ja Issille. ♥ Hienoja koiria kaikki!

Lopuksi posetuskuvat 2-vuotiaasta Ilosta...Kommentit

  1. Ilo on kyllä ihan super kaunis ja ihana! ♥ Onnea tätäkin kautta!

    VastaaPoista
  2. Ilo on kyllä kaunis niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. :) Onnea sankarille!

    VastaaPoista
  3. Paljon Onnea Ilolle, sen emännälle ja myös muille pentueen sisaruksille! tv.grandgrandmother

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit