OnniDogin halvempi ilmo voimassa 3pv

OnniDog tulee syksyllä 10.-13.09. toistamiseen! Olethan sinä jo ostanut lippusi? Vielä on 31.07. asti aikaa ilmoittautua mukaan varmasti Suomen suurimpaan ja monipuolisimpaan koiratapahtumaan halvemmalla hinnalla - 2vrk 79e (85e), 3vrk 95e (106e) ja 4vrk 109e (120e). 

Lajeja laidasta laitaan, jokaiselle jotakin. Agility, canicross, dobo, flyball, junior handler, kickbike, koirafrisbee, koiratanssi, noutajat, näyttelykoulutus, pallopaimennus, peltojälki, pentujen leikkitunti, rally-toko, toko, verijälki ja vesipelastus. Uskomaton määrä lajeja! Löytyikö joukosta omasi? Erilaisia luentoja. Memea Mohlin: Tunne koirasi mieli – välty väärinymmärryksiltä, Jari Parkkisenniemi: Hajuerottelu harrastuksissa ja työssä, Tommy Wiren: Koulutuksen suunnittelu ja seuranta, Jaana-Kaisa Timonen: Koiran rangan rakennetyypit ja kuormittuminen eri lajeissa, Hanna Juuti: Raakaruokinta ja koiran luontainen hyvinvointi. Mikä kiinnostavin? Eikä siinä kaikki, mukana on myös muuta toimintaa. Avajaiset, match show, möllitoko, lasten Onni-leiri, karhu/susi/ilvestesti, koirakahvila, iltanuotio (ja trubaduuri), sekä jättitehtävärata ja päätöstilaisuus. Huikea määrä kaikkea! 

 Me ollaan niiiin mukana! Ookste?

Niin paljon kaikkea kiinnostavaa, että joutuu tosissaan aivotyöskentelemään päästäkseen tekemään kaikkea, mitä haluaa. Minä suunnittelin meidän ohjelman valmiiksi ja tarkkaan aikataulutetun ohjelman voit lukea täältä. OnniDog järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa ja mainokset nähtyäni päätin hyvin pian, että meidän on pakko päästä mukaan. OnniDog-tunnisteen alta voit lukea viime vuodesta. OnniDog ei ollut pettymys, päinvastoin ja jo heti viime vuonna päätin, että meidän on pakko päästä mukaan myös seuraavaan OnniDogiin. Kerroinkin teille jo aikaisemmin, kuinka iloikseni pääsin OnniDogin ensimmäiseksi bloggaajaksi. Odotan tehtävää innolla ja toivon, että tulette moikkaamaan, jos tunnistatte meidät. Koiran yleensä ihmiset tunnistaa. ;-)

Oletko sinä mukana? Toivottavasti nähdään!

Kommentit

Suositut tekstit