Kesä tuli takaisin

Woopwoop! Ilo teki noudon alusta loppuun, eikä vain kertaa vaan oikeasti tosi monta kertaa ja vielä häiriössä. Kädellä pitää vielä taputtaa reittä ja kannustaa Iloa tulemaan reippaasti ihan sivulle asti, mutta ensimmäistä kertaa Ilo tuli kapula suussa sivulleni ja irroitti kapulasta vasta luvan saatuaan. Video on kuvattu tosi monen treenipätkän jälkeen ja vauhti alkaa palautuksessa hyytyä. Lisäksi Iloa taisi pistää joku ötökkä kun hetken korvaa(?) kutitti selvästi ihan hirveästi, Ilo ravisteli, rapsutti ja kulki pää vinossa. Huikea edistys kun katsoo tältä videolta heti alusta 14.07. kuvatun pätkän, jolloin Ilo tiputti kapulan heti kun pyysin tekemään jotakin. Etenee!

Hmm. Voisin koittaa lähipäivinä videokuvata tokopätkän siitä, miltä meidän avoliikkeet tällä hetkellä näyttää.


Eilen mieheke pyöräili Ilon kanssa noin 6km päähän porukoillensa. Käytti lenkin varrella Ilon uimassa ja otti mukaan oikein FitDogin palautusjuomaa, jonka tarjoili perillä. Mitä täällä tapahtuu!? Ilolla olisi kuulemma menohaluja riittänyt ja olisi halunnut vetää, mutta mies oli himmailut tahtia ihan reilusti. Illalla lähdettiin pitkästä aikaa veneilemään ja Ilokin pääsi. Nukkui lähinnä. Aika kauan hurruteltiin tyynellä järvellä auringon laskiessa.

Tänään olimme muutaman tunnin kotikotona ulkoilemassa. Treenasin Ilon kanssa juuri tuota noutoa ja Sulo toimi hyvänä häiriönä. Koirat leikkivät hirveästi, mutta ottivat myös rauhassa. Jossain kohtaa vauhtia oli niin paljon, että Ilo alkoi läähättää todella voimakkaasti juomakipolle mennessään. Heitin Ilolle märän viilennystakin ja käskin varjoon rauhoittumaan, pian normalisoitui. Tapauksen jälkeen puutuin vielä tiukemmin nurmiralleihin.

 Venekoira tärkeenä.
 Lätäkkö. Rakastan tuota paikkaa.

Iltapäivällä lähdimme pariksi tunniksi saareilemaan. Aivan huikea ilma! Ilo kävi järvessä vilvoittelemassa vaikka kuinka monta kertaa. Minusta on ihanaa, kuinka Ilo nykyään käy uimassa omatoimisesti pieniä lenkkejä kun ennen odotti vain koko ajan, koska lentää jotain noudettavaa. Vesi oli niin lämmintä, että jopa minä heitin talviturkkini. Ilo ihmetteli mitä se äippä nyt duunaa ja ui perässäni. Potkaisi minusta vauhtia itselleen, hassunen.

Saaressa innostuin tekemään Ilolle esineruutua tai no voiko sitä nyt vielä esineruuduksi kutsua kun näillä muutamalla kerralla en ole mitään ruutua tallannut. Olen vain jättänyt Ilon istumaan ja vienyt piiloon esineen. Piiloitin kolme kertaa esineen ja viimeinen oli oikeasti todella haastava. Kaksi ensimmäistä Ilo löysi helposti, mutta viimeisen eteen sai tehdä kunnolla töitä. Työinto ei laskenut missään kohtaa ja Ilo teki itsenäisesti töitä, kunnes esine löytyi. Super. Ilo ei malttaisi odottaa lähtölupaa - niin suurella innolla lähtee esineitä etsimään.

Peukut pystyyn! Torstaina on näyttökoe tokoryhmää varten. Toivon koko sydämestäni, että saadaan treenipaikka talvikaudeksi. Päästäisiin hyvään oppiin ja valvovan silmän alle hiomaan avoliikkeet kuntoon, jotta päästään kisaamaan. Haluaisin tähdätä oikein toko ässämmeihin, mutta saas nähdä. Tällä kertaa aion treenata myös ylempien luokkien liikkeitä. En aio tehdä enää samaa virhettä, että treenataan liikkeet luokka kerrallaan...

Kommentit

 1. Peukkuja huomiselle, eiköhän teille paikka aukea! Tavoitteitteet ihan hyviä ja kannustavia.
  Nautitaan kesästä, tulihan se sieltä...tv.grandgrandmother

  VastaaPoista
 2. Eikös se näyttö ole torstaina? Tsemppiä näyttöön ja onnea onnistuneesta noudosta! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille! Torstainahan ne tosiaan on. :-D Ei pitäisi kirjoitella väsyneenä...

  VastaaPoista
 4. Hieno nouto Ilolla! Minulla ei ollut pienintäkään epäilystä, etteikö se sitä hiffaisi! Hieno haukkunen!

  Onnea näyttökokeeseen!

  VastaaPoista
 5. Tarvii kauheasti varmuutta (ja sitä myötä myös vauhtia) palautukseen. Mutta ihan huikea kehitys muutaman viikon aikana ja tämä on niin iso harppaus eteenpäin, että huh. Kiitos!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit