Kisaavien toko-tehoryhmään tiemme vie

Heti aluksi iloisia uutisia! Pääsimme siihen kisaavien toko-tehoryhmään eli lokakuusta huhtikuuhun perjantai-illat 18.00-19.45 menee (edelleen) tokotreeneissä. Treeni-into ja halu kehittyä on huipussaan. Mahtavaa, että päästään jatkamaan hyvässä opissa. Tavoitteena on saada avoliikkeet kisakuntoon vielä tämän vuoden aikana ja TK2 ennen pentuja. Tavoitteita täytyy olla ja liikkeet on mukavalla mallilla, voi jopa toteutua.

Eilen illalla käytiin lähikentällä tokottamassa Kristan ja koirien kanssa. Tehtiin avoluokan liikkeitä ihan kivalla fiiliksellä. Sen enempää en lähde avaamaan - olisi pitänyt kirjoittaa heti muistiin. Kentän läpi päristeli mopo, mutta se ei Iloa häirinnyt. Kentän läpi käveli kahteen kertaan pari miestä ja jälkimmäisellä kerralla he pysähtyivät katsomaan, Ilo ei ollut moksiskaan tuntemattomista miehistä. Toisen entisellä sihteerillä(?) on aussieita ja hän otti Ilosta kuvan, hienosti poseerasi. Hikisten treenien jälkeen koirat pääsivät uimaan ja lenkille.

Tänään kävimme tr00 vetokoiran kanssa virkistävällä pyörälenkillä raikkaassa illassa. Välillä oli oikein kylmä! Ilo sai vetää 29 lampputolpan väliä - olen maailman surkein arvioimaan matkaa, mutta tulihan tuossa ihan kiva pätkä. Ilon pisin vetopätkä ja hyvin riitti menohalua koko pätkän. Hienosti toimii pikkuaussie, monitoimikoira.

Matkan pituus 5,25km, kesto pysähdyksineen 32min 37s, keskinopeus 9,6km/h ja maksiminopeus 39,6km/h.

 Instassa pieni videopätkä.

Kommentit

  1. Onnea tehoryhmään pääsystä! Toi vetäminen vaan on niin parasta <3 Me ollaan huilittu kesä, mutta nyt kun loman jälkeen on paluu arkeen (ja kohti syksyä) niin alkaa taas meilläkin aktiivisemmat treenit :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Olen aivan intona. :-) Nuorten koirien ryhmästä isojen koirien ryhmään! Vetojutut on. Olen haaveillut huskystä aina, mutta alkaa haave väistyä kokonaan kun aussieistakin näyttää olevan mainiosti vetojuttuihin. :-D Sitten kun joskus vielä tulee toinen niin mainiosti päästään!

    VastaaPoista
  3. Onnex olkoon tehopari! tv.grandgrandmother

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit