Missä mennään avoliikkeissä?

Seuraaminen mielestäni pääosin miellyttävää. Hyvä paikka, kontakti ok ja meno iloista. Katsekontaktia häiriössä täytyy aina vain vahvistaa. Käännökset tiiviimmäksi.  Nopea superpalkkaus heti kun aletaan kääntyä. 2-3 askelta eteen suorittaa hyvin, mutta taakse täytyy vahvistaa. Olen kai astunut liian monesti hännälle?

Seisominen seuraamisen yhteydessä Ilo reagoi käskyyn, mutta ei niin täpäkästi kuin pitäisi. Ilon pitäisi pysähtyä kuin seinään, mutta etutassut ottavat pienen hipsimisen ja se täytyy saada pois. Nopeita stoppeja nopealla palkkauksella. Häiriköintiä ja liikahtaessa tassut asetellaan takaisin niille paikoille, missä  piti pysyä.

Luoksetulo vauhdikas. Makuulta lähteminen ei tuota ongelmaa. Lopun perusasentoa voisi tietysti vahvistaa.

Istuminen tai maahanmeno seuraamisen yhteydessä treeniä, treeniä. Istumista vasta harjoitellaan, Ilo tarvitsee vielä apuja. Täytyy saada ripeämmäksi. Superpalkkaus kun pylly lähtee maata kohti. Maahanmeno takapää edellä, joka antaa hitaamman vaikutelman. Käskyyn reagoi heti. Haluaisin saada ripeämmäksi, mutta hmm.

Lähettäminen määrätylle paikalle ja maahanmeno vauhdikas ja innokas. Ilo suorittaa myös ilman lelua, pysähtyy käskystä ja käy käskystä makaamaan. Paikkaa täytyy kuitenkin vahvistaa ja harjoitellaan vielä lelulla.

Noutaminen on edistynyt. Ilo lähtee vauhdilla ja tarttuu kapulaan. Tarvitsee lisää varmuutta ja sen myötä vauhtia palautukseen. Lopun perusasentoa täytyy vahvistaa. Pitotreeniä eri tavoin häiriköitynä ja överi-innostamista.

Kauko-ohjaus lyhyellä matkalla jees, mutta pidemmällä ei välttämättä reagoi tai reagoidessaan helposti pylly liikkuu eteenpäin. Tarvii varmuutta ja hiljalleen täytyy lisätä matkaa. Superpalkkaus ja vaihtelua matkassa, ehkä.

Merkin kiertäminen ja paluu perusasentoon vauhdikas. Lopun perusasennon vahvistusta, tulee helposti vinoon. 

Paikalla istuminen (1min) sujuu varmasti. Toki on hyvä vahvistaa häiriössä aina vain. Estehyppyä ei olla päästy treenaamaan vielä kertaakaan, mutta uskon sen sujuvan varsin näppärästi. Kumpaakaan ei treenattu tänään.


Treenattiin heti aamulla ja sujui kuten liikkeiden perään kirjoittelin. Siinä on tämänhetkinen tilanne ja videolta näkee vähän menoa. Vahvistusta ja varmuutta kaikkeen. Yleisesti iloista tekemistä, ripaus hulluttelua ja kaavojen rikkomista. Ei hinkata samoja juttuja samalla tapaa vaan sekoitetaan pakkaa. Hyvä tästä vielä tulee!

KAMALA HINKU KISAAMAAN! Ahkeraa treenausta, jos päästäis vielä tämän vuoden puolella korkkaamaan avo.

Kommentit

 1. Voi kiitos! :-) Unohdin itse mm. jäävissä kävellä Ilon taakse ja siitä takaisin. Hetki menee ennen kuin sisäistää...

  VastaaPoista
 2. Voi kun meillekin saisi tuon meiningin seuruuseen! Alkanut vähän latistua koko homma molemmilla... Ihana iloinen Ilo ♥

  VastaaPoista
 3. Ilo kiittää! <3 Minipätkiä superpalkkausta - lelua tai namia, tiheästi. Ihan pikkupätkiä, sitten hiljalleen pidempää ja vaihtelevia pätkiä. Superpalkka lentää yllättäen, ei aina samassa kohdassa. Jos auttaisi? Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me palattiin ihan perusteisiin ja myös aloin oikeasti vaatia kontaktinpitoa. Mahdollisimman usein lelua jne. Alkanut kuitenkin nyt vaan tökkiä koko homma molempien mielestä... Siis kyllähän olohuoneessa onnistuu, mutta ei olla vielä pystytty edes treeneissä mihinkään kovinkaan kummoiseen, mikä on ollut vähän tylsää.

   Poista
 4. Peruutukseen vinkkinä, että jos meinaa koko ajan astua hännän päälle, niin opeta koira nousemaan ylös kun sanot peruutukäskyn. Silloin ei jää häntä alle.

  VastaaPoista
 5. Niin, Ilo tosiaan taitaa istua muhkean häntänsä kanssa. Muuten niin vähäturkkinen tyyppi, mutta häntä on melkoinen puuhka. :-D

  VastaaPoista
 6. Sama kisakuume täälläkin :D Pitäis vaan jaksaa treenata tokoa kaiken muun ohella niin vois saada sen ruudun kuntoon ja saada neiti kisakuntoon :P

  VastaaPoista
 7. Hihii :-D Meikäläisellä on kyllä melkoinen into treenata tällä hetkellä. Toko on niiin siistiä.

  VastaaPoista
 8. Miten opetit ilon sivulle ja seuraamaan?

  VastaaPoista
 9. Imuttamalla. Namilla. Hiljalleen ottamalla kättä pois. Lyhyissä pätkissä. Namilla ohjaamalla myös perusasentoa ja kun selvisi idea, paljon treeniä paikoillaan kääntyillen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit