Vieteriaussiekin tajusi, että arki alkoi

Ilolla on ollut niin siistiä. Heti kotiuduttuani aloin pukea lenkkivaatteita ja yhtäkkiä ympärillä pyöri vieteriaussie. Ilo pomppi ilopomppuja rintani korkeudelle ja kenkiä laittaessa pusutteli naamaani. Säntäili ympäri asuntoa intona. Suunnattiin metsään Kristan ja shelttien kanssa. Ilo irti elämästä. Ilo näytti niin onnelliselta, sillä oli selvästi hauskaa. Ilo leikki parhauskavereiden kanssa, spurttaili, luttasi toinen toistaan kuraisemmissa lutakoissa ja popsi matkan varrelta mustikoita, vadelmia ja metsämansikoita. Äkkiä menee herkkumarjat parempiin suihin. Metsässä hurahti melkein puolitoista tuntia ja metsäreissun jälkeen Ilo oli aika... likainen.

Ilo ennen kaikkea vai miten se meni? ;-)

Iltaa kohden  ilma viileni, alkoi tuulla ja Ilo kiikutti toiveikkaana tennispalloa sohvalle viereeni. Päätinkin, että lähdemme pyörälenkille. Ilo sai olla vapaana suurimman osan lenkistä ja kulkea omaan tahtiin, lähinnä ravaten. Ilo sai vetää saman pätkän kuin viimeksi, vetointoa ja menohalua riitti. Odotetaan syksyn viileämpiä ilmoja ennen pidempiä vetopätkiä. Tulee ainakin molempien vähän kohotettua kuntoa ennen kunnon treenejä. Lenkin varrella Ilo kävi kaksi kertaa uimassa. Lenkin jälkeen kotona oli tarjolla hyvää palautusjuomaa ja venyttelytuokio.

Matkan pituus 3,73km, kesto pysähdyksineen 29min 16s, keskinopeus 7,6km/h ja maksiminopeus 26,5km/h.
 Talveksi on pakko hommata sukset/potkuri/kickspark ja ensi kesäksi uusi pyörä.

Kommentit

 1. Ai hyvä tavaton mikä rapariitta! :) ♥

  Meillä etenkin Tahvolla on sellainen turkki, että se tuntuu keräävän koko metsän mukaansa, kun ollaan ulkoilemassa. Pahinta on hiekka/multa, sillä vaikka kuinka sen yrittäisin suihkussa pestä, niin sitä hiekkaa vain jää sinne johonkin turkin uumeniin ja huomaa sitten tuntien päästä missä kohtaa lattiaa Tahvo on nukkunut, kun siinä kohdin on hiekka-aavikko ;D

  VastaaPoista
 2. Hahaaaa :-D Mitä sotkuisempi, sitä parempi
  Ilolla on niin vähän turkkia, että huuhtelulla onneksi lähtee. Jos kunnolla ei pese, sama homma tosin. :-D

  VastaaPoista
 3. Ilo jotenkin - eikä ees jotenkin - muistuttaa mun aussieita. Kovaa ja täysillä metsässä ja kotiin mahdollisimman kuraisina. Nam.

  VastaaPoista
 4. Aussiet :-D <3 Luxusta hienohelmapuudelien jälkeen!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit