Kilpailuviettinen vauhtiauspai

Aivan ihastuttava syyspäivä sattui tällekkin vapaalle, joten ulkoilusta on pitänyt nauttia. Aamulla tyttären ja Ilon kanssa pari tuntia retkeilyä samoissa maastoissa kuin eilen. Voi kun syksy olisi ilmojen puolesta tällainen!

Päivemmällä Miran & Ryhti-airiksen kanssa toinen pari tuntia ulkoillen. Lenkkeiltiin ja tehtiin vetojuttuja. Ryhti ei ollut tänään kovin kiinnostunut Ilosta ja Ilo koitti saada huomiota ääntelemällä, kauhean ihanaa (kamalaa). :-D Lopulta Ryhti osoitti kiinnostusta Ilon takamukselle. Ilo joko lähti pois, sanoi neitimäisesti pör tai pisti leikiksi.
 Katsokaa ilmeitä! ♥ Ihanat vetokuvat © Mira.
 Onko kauhean reilua odottaa tähän kytkettynä kun kaveri pääsee vetään?

Minulla ja Miralla oli molemmilla pyörät mukana. Naureskelin pyörien eroille - minä poljin mieheni mummin vanhalla pyörällä kun Mira taas polki oikein super maastopyörällä. Poljettiin läheisellä kuntopolulla pitkää suoraa edestakaisin useita kertoja. Koirat sai vetää yksin ja myös yhdessä, molemmat tosin omaa pyörää ja reilun välimatkan päässä toisistaan. Ilolle ensimmäiset kimppatreenit. Olen positiivisesti yllättynyt, kuinka hyvin Ilo toimi myös kaverin kanssa. Kaverin tullessa takana, ei mitään ongelmaa. Suunta oli eteenpäin, eikä pienoistakaan epäröintiä. Kaverin mennessä edessä vauhti ja voima vain kasvoi entisestään. Ilo tahtoisi aina olla ensimmäinen, mikä kilpailuvietti... ;-) Myös kaverin jäädessä kokonaan toisaalle, suunta oli silti vain eteenpäin. Ilo oikein huusi lähdössä ja myös vetäessä kun Ryhti juoksi edellä. Ilo kävi vähän kuumana ja on niiin syttynyt.

Jaksan aina vain ihmetellä ja ihailla pikkukoiran (49cm ja 16kg) vauhtia, voimaa ja intoa. Huippu tuo meidän Iipi.
 
 "Äiti etkö tajuu Ryhti vei MUN pallon!?!" Ilo joutui odottamaan paikoillaan, mutta yritti kovasti venyttää perään. Kuten näkyy.

 Soijaa pukkaa!

Kommentit

 1. Ihania kuvia, Ilo on tosi upea aussi <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Samaa mieltä. <3 Lisää kivoja vetokuvia tulossa. :-)

  VastaaPoista
 3. No ompa iloisen näköistä menoa, teillähän on saman näköinen hymy naamalla molemmilla!!!
  tv,grandgrandmother

  VastaaPoista
 4. Me molemmat tykätään ihan hirveästi. <3 Vielä kun joskus on rikkautta hommata kunnon vetopelit. Olen haaveillut huskystä suurimmaksi osaksi juuri vetokiinnostuksen takia ja olen aivan liekeissä kun on paimenkoira, jolta löytyy noin suuri vetointo.

  VastaaPoista
 5. Hei Jenny ja Ilo!
  Olen lueskellut blogia ja ihastellut Iloa reilun puoli vuotta. Toissa päivänä aloin toissa syksyn kahlata pentujuttuja. Niistä on meille varmasti hyvää vertaistukea syksyn aikana, sillä Hopun ja Hellän poika muuttaa meille kolmen viikon päästä.
  Syksyisin terveisin,
  Heli

  VastaaPoista
 6. Kiitos piristävästä kommentista! Aivan mahtavaa, minihoput. <3 Onnea ja iloa pentuarkeen! Hoppu on mahtityyppi. <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit