Hormoonihyrrät

Sanna & Lila-aussie tuli pitkästä aikaa Tampereelle ja moikkaamaan meitä. Aussiet ei olisi malttanut kulkea hetkeäkään remmissä rinnakkain, sillä tietysti heti olisi pitänyt päästä painimaan. Molemmilla on juoksut tai Ilolla ei ole vielä verta näkynyt, mutta eiköhän silti ole virallisesti alkanut. Tytöt merkkailivat kilpaa ja muutenkin hormoonit hyrräsi. Viihtyivät toistensa takamuksilla vähän liikaakin, hännät siirtyivät sivuun ja sitä rataa. Välillä piti oikein kröhähtää molemmille. Hieno juttu kuitenkin, miten hyvin tytöt tuli toimeen hormooneista huolimatta.

Hyrräilyn joukkoon mahtui myös leikkimistä, juoksua ja painimista. Parasta australianpaimenkoirien mielestä. Paras kaveri aussielle on ehdottomasti toinen aussie. Aussieporukassa ei tarvitse koko ajan miettiä, mitä oma koira tekee kun aussiet on niin samanlaisia leikkeineen ja omistajat ymmärtää älyttömän menon. Ne kuvat...
Sain vihdoin hommattua Ilolle Pompan (keltainen, kerran käytetty) ja Botin, ihanaa. Postia odotellessa!

Kommentit

  1. Huikea kuvasetti - aussiepainin ja juoksemisen riemua!

    VastaaPoista
  2. Melkein yhtä aivotonta aussie meininkiä kuin Punaisen Pyörremyrskyn riehuessa! Teidän pitää kehittää Ilolle ja Lilalle joku yhtä osuva tiiminimi!

    VastaaPoista
  3. Hahaaa! :-D Niin pitää. :-D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit