Joulu tuli ja meni

Joulu tuli ja meni. Miten teidän joulu sujui? Meidän jouluaatto sujui varsin rauhallisissa merkeissä. Perheen kanssa laatuaikaa viettäen, herkkuruokia syöden ja rentoillen. Samat meiningit jatkui vielä joulupäivänäkin. Rauhallinen ja miellyttävä joulu, vaikka aattoaamu ei vaikuttanut kovin lupaavalta. Ollaan oltu ilmeisesti kilttejä kun Joulupukki toi meille kaikille kivoja lahjoja. Omat lempparit oli ehdottomasti keikkaliput suosikkini - Antti Tuiskun - kahdelle eri keikalle. Blogin puolella hyödytään kameran jalustasta, joka on "hieman" käytännöllisempi kuin aikaisempi kivikautinen jalusta. Ei enää tekosyitä treenien kuvaamattomuuten. ;-) Ilo sai rouheluu-lumihiutaleita ja lelun, joka tosin hajosi kymmenen minuutin sisään siitä kun Ilo sen otti käsittelyynsä.

Ollaan pidetty viikon treenitauko. Eilen olisi saanut mennä tokotehoilemaan omatoimisesti, mutta meille tuli illasta vieraita ja päätin jättää treenit väliin. Viikon verran meillä on ollut hoitokoirana kaverini Fiona-sheltti. Shelttimama nautti talvisesta ihmemaasta, jota Lapiksikin kutsutaan. Tänään Fiona lähtee takaisin kotiin. Meillä on mennyt tosi kivasti. Ilo on yrittänyt leikittää Fionaa hirveästi, mutta Fiona ei ole ihan täysin lämmennyt Ilon leikkeihin. Vähän on muutosta tapahtunut viikon aikana ja pieniä leikkiyrityksiä on nähty. Ilolla ei ole ollut pienintäkään ongelmaa ottaa toista samanikäistä narttua kattonsa alle. Ilo on ihanan sopeutuvainen näissäkin.

Ensi jouluna meillä oletettavasti on jotain pientä, karvaista, vadelmatassuista ja naskalihampaista... ♥ Hurjaa.

Kommentit

 1. Voih mikä joulu teille on tulossa ensi vuonna <3 Mä ostin itselleni lahjaksi Antin lipun :D

  VastaaPoista
 2. OSTITKO! OUJEE! Mille keikalle menet? Oletko aiemmin ollut? Antti on niiiiin loistava ja livenä erityisesti. <3 Hyvä joululahja! Älä muuta sano, jos kaikki nyt menee suunnitelmien mukaan ja päädytään pupsi vielä ottamaankin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo aiemmin ollut! Siihen Peto Show'n lisäkonserttiin. Vähänkö harmitti kun liput meni niin nopeasti joten oli pakko ostaa heti tohon <3

   Poista
 3. Tulee niin hieno show! Toinen lahjalipuista oli just Hartsulle. :-) Innolla odotan. <3

  VastaaPoista
 4. Ostin itselleni joululahjaksi lipun Pakkahuoneen keikalle :) Ja joulupukki toi lipun Hartsun keikalle.Jee! Voi että kameran jalusta olis tosi yes, tulee niin paljon yksin treenattua että videointi auttais kyllä paljon!

  VastaaPoista
 5. Jee, kaikille Anttia! Samat keikat! :-D Minulla oli käytössä mieheni isän ikuisuuksien vanha jalusta ja se oli melkoista säätöä. :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit