Voittajat ovat selvillä...

Koska hän on tärkeä-arvonta on päättynyt ja blogin päätähti Ilo arpoi tänään voittajat. Arpominen oli vähintään mielenkiintoista. Ilo sai nostaa laput pienestä kiposta. Välillä lappu putosi takaisin, välillä Ilo meinasi syödä lapun ja välillä Ilo meinasi maistella lappuja. Oli aika hilpeä arpomishetki. Voittajat voisi laittaa sp.osoitteet. :-)

NOORA voitti vilkkupannan ja heijastinpannan. MIIA voitti heijastinvaljaat. ANSKU L. voitti heijastinliivin. Onnea!


"Mun maailma romahti kaksi viikkoa sitten, kun meidän kahdesta cockerista toinen, rakas Jasu, lähti täysin yllättäen enkelikoiraksi pilven reunalle. Sen myötä havahtui oikeasti huomaamaan, miten paljon Deppi ja Jasu mulle merkitsevät ja miten paljon ne muhun ovatkaan vaikuttaneet. Jasu opetti mitä on elää hetkessä ja luottaa omaan vaistoonsa, ihan meidän tarinan alusta saakka: Jasu tuli meille 5-vuotiaana kodinvaihtajana, josta sain kuulla kasvattajalta tulleen viestin kautta. Saan samanlaisia viestejä silloin tällöin, mutta tää yksi tietty viesti liikautti jotain, enkä pystynyt enää unohtamaan Jasua. Niin se muutti meille veljensä Depin seuraksi ja eli elämänsä loput 4,5 vuotta erittäin onnellisena koirana, jonka tassunjälki säilyy sydämessä aina.

Deppi oli tullessaan viisikuinen pupsi ja mä 10-vuotias pikkutyttö, ensi vuonna mulla tulee täyteen 20v ja Depillä 10v. Tänä aikana mun elämässä on tapahtunut valtavan paljon yläasteiästä lukion ja yo-lakin kautta yliopisto-opiskeluun, mutta yksi asia on säilynyt: Deppi on aina ollut siinä. Tapahtui mitä tahansa, se on joka kerta isäni luokse mennessä ollut häntä heiluen mua vastassa. Se on arvokkainta mitä voi olla!

Poikien ansiosta löysin myös oman rotuni, ne on opettaneet mulle paljon koiran omistamisesta ja kuten sanoit, myös siitä miten paljon koiraa voi rakastaa."

"Nykyinen koira Cindy (ensimmmäinen harrastuskoira) on minussa muuttanut valtavasti asioita :). Olen tutustunut uusiin ihmisiin, tutustunut uusiin lajeihin, oppinut olemaan kärsivällisempi ja kehumaan enemmän. Koira on rohkaissut minua kokeilemaan uusia asioita. Olen saanut elämääni valtavasti lisää sisältöä ja ennen kaikkea oppinut miten tärkeäksi koira voi tulla."

"Nyt ensimmäisen oman koiran kautta olen saanut tutustua aivan upeisiin ihmisiin, olen saanut upeita tilaisuuksia päästä toteuttamaan tulevaisuuden haaveita ja tottakai se joka päiväinen iloisen, onnellisen ja hassun koiran naaman näkeminen on parasta mitä on. :) Noppa on muuttanut monella tapaa mua ihmisenä, oon ymmärtäny, että pitää elää täysillä, nauttia ja asiat voi tehdä hauskasti ja rennosti eikä tarvitse aina stressata joka asiasta:)" 

Kommentit

 1. Jee, ekan kerran osui arpaonni kohdalle! Mulle voi laittaa säpoa osoitteeseen noora_s_nurminen@hotmail.com
  Ihana Ilo-onnetar <3 :D

  VastaaPoista
 2. Jee, kiva! :) Sähköpostia voi laittaa choclatto@gmail.com :)

  VastaaPoista
 3. Ilo selvästi haluaa, että hukkaan sen rasittavan veljen vaikka jonnekin metsään ;) Taitava arpoja vaikka tällä kertaa onni suosikin muita!

  VastaaPoista
 4. Ilmeisesti! Mokoma! :-D Taitava... Mitä nyt meinaa laput syödä. :-D

  VastaaPoista
 5. Oho :) Arpaonni suosi näköjään :D Kiva! :) Kiitos!
  Mun s-posti on anzuuuuk@gmail.com :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit