Iloinen ja Ryhdikäs jäällä

Eilen käytiin pitkästä aikaa Miran & Ryhti-airiksen kanssa lenkillä. Kaksikko autoili tänne meille ja lähdettiin "meidän" rannasta jäälle. Pakkasta -22°C, joten varsin rapsakkaa ja lenkin jälkeen muistutimme lähinnä lumimiehiä.  Koirilla on kuukausi ikäeroa. Ensimmäisellä tapaamisella Ilo oli nelikuinen ja Ryhti kolmikuinen.

Ilo ja Ryhti on tullut aina hyvin toimeen. Ne tunnistavat toisensa heti ja aloittavat leikin heti kun pääsevät hihnoista irti. Leikit käy hyvin yksiin. Koirat tykkäävät toisistaan hirveästi ja niiden menoa on tosi ihana katsoa.


Pakkasesta huolimatta tarjettiin lenkkeillä 1h 20min. Ilo oli puettu, takki päällä ja tossut jaloissa. Ei vaikuttanut olevan kylmissään, mutta loppulenkistä näytti vähän raasulta. Ihan mummokoiralta, kuuranassuineen. Tossut pysyi käsittämättömän hyvin jalassa, vaikka Ilo liikkui varsin vauhdikkaasti, kahlasi suurimman osan lenkistä lumihangessa ja riehui Ryhdin kanssa. Sitten tein virheen ja mainitsin asiasta ääneen. Jossain kohtaa "maissa" huomasin, että yksi tossu puuttuu ja saatoin kirota kun piti mennä sanomaan ääneen. Koirat etsi ja me etsimme, mutta ei näkynyt tossua. Olisi täytynyt pitää silmällä ja kohentaa tossuja heti kun jäältä poistuimme.

Tänään kävin Ilon kanssa kahdestaan saman lenkin. Yhtä tossua korvasi tyttäreni kaksi sukkaa, jotka kiinnitin hiusnauhalla. Hyvin pysyi niin viritys kuin tossutkin menossa mukana. Ei ollut turha reissu, sillä tossu löytyi kuin löytyikin lumihangesta. Aivan ihanaa jäälenkkeillä! Tykkään niin paljon kunnon talvesta. Kumpa kestäisi.

En halunnut päivittää tätä eilen, koska halusin sulhopäivityksen saavan hetkensä. Olen aivan intona ja intoni vain kasvaa, mitä enemmän mietin. Nyt on pakko päivittää kun tulee treenipäivitystäkin heti tokotehojen jäljiltä.

Kommentit

  1. Kiva postaus ja hauskoja kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :-) Vähänlaisesti tuli otettua kun oli pakko pysyä liikkeessä. :-D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit