Iloista, Lahjakasta ja Tähdellistä

Kuten kuvista huomaa... 1. Tampereella on vihdoin pakkasta, tänään -15°C. 2. Tampereella on vihdoin lunta, vaikkakin vähänlaisesti. 3. En ole vielä sisäistänyt, että vuosi vaihtui 2016. 4. Saimme mieluisaa lenkkiseuraa.

Maria ja aussietytöt Lahja & Tähti tuli meitä moikkaamaan. Meidän on pitänyt tavata ties kuinka kauan ja monta kertaa, mutta aina tapaaminen on jäänyt ja nyt vihdoin pääsimme lenkille yhdessä. Kemiat kohtasi niin ihmisillä kuin koirillakin ja meillä oli tosi onnistunut lenkki. Ilo innostui heti Marian nähdessään ja se aavisti selvästi, että luvassa on jotain supersiistiä. No oli! Erityisesti nuorisolla - Ilolla ja Tähdellä - oli hyvin samankaltaiset leikit.  Kaksivartaloinen yksipäinen aussiemonsteri.

 Puuttomantorpan Taivaan-Lahja "Lahja" 5v.

 Puuttomantorpan Hellan-Lettas "Tähti" 2v.

Kommentit

 1. Ihania kuvia! Täytyy joskus tuoda Cava sulle kuvattavaksi :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :-) Tosi vähän tuli kuvattua kun liikuttiin melkein koko aika. Tuollaista söpöliiniä kuvaisi enemmän kuin mielellään. <3 W-menoissa sitten ainakin!

  VastaaPoista
 3. Onpas ihania talvikuvia! :-) Meillekin satoi eilen lunta ja koirat on ihan superinnoissaan!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! <3

  Lahjan ja Tähden kasvattajan Sinin edesmennyt irlanninsetterinarttu on ollut mulla lainakoirana parillakin Kennelliiton koiraleirillä, oiskohan ollut 2007-2008 kun olin 11-12v. Oon tuolloin tavannut myös Lahjan emän Rauhan. Pieni maailma! :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos! <3 Eikä!!! :-D Todellakin piirii pienii pyööriiii.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit