Home sweet home

Reissu onnistuneesti ohi. Olimme perheen kesken la 20.02. - la 27.02. Ylläksellä lomailemassa. Ilo ei valitettavasti päässyt mukaan, koska mökkiin ei saanut ottaa eläimiä. Yritin etsiä mökkiä, johon koiran olisi saanut ottaa, mutta meidän budjettiin ei löytynyt sopivaa mökkiä sopivalla sijainnilla. Ilolla oli hyvät oltavat, sillä se oli Eijan luona hoidossa. Eijan perhe odottaa Ilon pentua, joten vierailu oli tärkeä. Ilo onnistui tehtävässään ja hurmasi perheen entistä enemmän. Ilolla oli seurana Ilon isän Benin lapsenlapsenlapsi Kayla (Wirneen Jompsin Kumpsin). Ilo ja Kayla on vanhoja tuttuja - koirat tulevat hyvin toimeen keskenään ja hyvin meni tälläkin kertaa. 


Koirat oli leikkinyt hirveästi ja sain nähdä ihania leikkivideoita ja -kuvia. Ilo pääsi puuhailemaan myös tottista, agilityä, vetoa ja jumppaamaan. Ilo oli tehnyt hienosti hommia Eijan kanssa. Tottiksessa BH-kokeen seuruukaaviota ja Eija kehui Ilon kontaktia. Agilityssä hyppy-putki-rallattelua, vauhtia ja ääntä riitti. Vauhdikasta menoa. Ilo oli vissiin vähän liekeissä pitkän aksatauon jälkeen. Vedossa Ilo pääsi ensimmäistä kertaa vetämään suksia. Vauhtia riitti, mutta katseli vähän taaksepäin. Molemmat oli kiljunut kun toinen pääsi hommiin ja joutui katselemaan. Tr00 vetokoirat. Jumpat hoitui tasapainotyynyllä ja temppuillen. Toisen jumppavuorolla toinen oli paikkamakuussa. Ilolla oli mitä parhaimmat oltavat ja oli hyvä lomailla kun tiesi rakkaansa olevan hyvissä käsissä. Kiitos! Ilo oli tosi iloinen hakiessa. Aina yhtä liikuttavaa nähdä se rakkauden määrä. Itku tuli autossa. Loman aikana tännekkin on tullut talvi, joten meidän vakkarilenkki on vedetty hiihtoladuiksi. Harmi, sillä täällä on tuon lenkkipolun lisäksi vaihtoehtoina joko kävelytiet, metsää tai peltoa. Tänään mentiin pellolla ja otin kuvia pitkästä aikaa. Kuvituksessa peltokuvia. Ilolla kamala karvanlähtö ja se alkaa näkyä. Punaista karvaa kaikkialla!

Ilo 2v 7kk

OnniDogiin ilmoittauduttu ja tänä vuonna meidän aikataulu näyttää tältä:

TORSTAI
12.00-13.00 kickbike 
13.00-14.00 toko j 
15.00-16.00 rally j 
16.00-18.00 nose work 
avajaiset

PERJANTAI
bloggauspäivä
10.00-12.00 Annina Björlund: Nose Work - nenätyötä kaikille koirille - luento
19.00 yhteislenkki?
21.00-22.30 iltanuotio

LAUANTAI
9.00-10.00 venyttely 
10.00-12.00 esine-etsintä 
12.00-13.00 agility h
13.00-15.00 nose work 
15.00-17.00 peltojälki 
17.00-20.00 vepe 
18.00 yhteislenkki?
21.00-22.30 iltanuotio

SUNNUNTAI
bloggauspäivä
10.00 saalisvietin testaaminen
päätös

Toimin bloggaajana, joten en saanut millään mahdutettua kaikkea haluamaani aikatauluun. Monenlaista päästään puuhaamaan silti. Tulee ainakin koiran huilattua kun on niin paljon aktiviteettia kouluttautumispäivinä. 

Oletko sinä tulossa? Miltä aikataulusi näyttää? Nähdäänkö jossain?

Kommentit

 1. Kivoja lumikuvia!
  On tosi ikävää, että Suomessa suhtaudutaan hiihtoon pääosin turhan vakavasti ja koiria ei saa ottaa laduille mukaan harvoja valjakkovuoroja ja pohjoisen koiralatuja lukuunottamatta. Me tykkäämme kovasti hiihtämisestäkin, joten ostimme viime viikolla Tampereella käydessä metsäsukset, joilla voi hiihtää Armaksen kanssa kunnostettujen latujen ulkopuolella.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Niimpä... Sauvasta tulee, jos rohkenee edes vilkaista. Melkoista. Minäkin haaveilen suksista,vaikka ei sitä koirahiihtoon sopivaa paikkaa taida ihan läheltä löytyä edes.

  VastaaPoista
 3. Lauantaina tulossa samaan Nose workiin ja Vepeen. Jee! :)

  VastaaPoista
 4. Jeiiii! Mahtavaa kun tuutte. :-) Wirnuilijat edustaa <3 Majoitutteko tekin muuten Eijalle myös (olin lukevinani Eijalta kommentin)? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei majoituta. Mun porukat haaveilee aussiesta ja mun äiti ja toinen pikkusisko haluaa tulla tutustumaan eri lajeihin joten vuokrattiin pieni kämppä :) Pitää käydä kimppalenkkeilemässä!

   Poista
 5. Aaaa! No täytyy sitten kyllä nähdä muuten. :-) Tahdotaan nähdä teitä <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit