Vielä ehdit ennakkoilmoittautua

Olenko ehtinyt teille kertoa, että minulla on ilo jatkaa yhteistyötä OnniDogin kanssa tänäkin vuonna? Ensimmäinen OnniDog järjestettiin syksyllä 2014 ja kuulin siitä alunperin kaveriltani. Tapahtuma kuulosti niin hyvältä, että minun oli aivan pakko päästä mukaan. Ensimmäinen OnniDog kokemus oli onnistunut, joten halusin mukaan myös toisella kerralla - syksyllä 2015. Rohkaistuin kysymään OnniDogin pääjehulta Marialta kaipaisivatko he bloggaajaa ja pohdinnan jälkeen pääsin bloggaajaksi. Päätimme jatkaa yhteistyötä myös tänä vuonna. Kuvio on vähän erilainen - kahtena päivänä bloggaajana (Ilo seurakoirana), kahtena päivänä koulutuksia.

Olen kirjoittanut OnniDogista useamman kerran aikaisemmin. Olen kirjoittanut yleistunnelmia ja koulutuskertomuksia. Omakohtaisia kokemuksia ja tarinoita OnniDogista. Kurkkaa ihmeessä! OnniDog on Suomen suurin koiratapahtuma. Lukuisia koulutuksia eri lajeista, luentoja, näytöksiä ja kilpailuja. Koiramaista tapahtumaa neljäksi päiväksi! OnniDog järjestetään Jämsässä Himoksen rinteiden juurella. Maisemat on mitä kauneimmat. OnniDog on kuin oma maailmansa. Alueella vallitsee sellainen tietynlainen hieno yhteisöllisyys.

OnniDogin lajitarjontaan kuuluu ainakin agility, canicross, dobo, flyball, haku, junior handler, kickbike, frisbee, koiratanssi, noutajat, näyttelykoulutus, pallopaimennus, peltojälki, pentujen leikkitunti, rally-toko, toko, verijälki, vesipelastus ja tänä vuonna uutuutena nose work. Löytyykö listasta sinua kiinnostavia lajeja? Puuttuuko joku? Ohjelmaa ei ole vielä paljastettu muuta kuin sen verran, että lajeissa mukana uutuutena Nose Work ja Reija Nieminen pitää Hakukoiran koulutus-luennon. Luennon jälkeen on metsätreenit 6 koirakolle (+ kuunteluoppilaat).

OnniDog’16 tapahtuman aikataulut julkaistaan Onnin päivänä 28.2.2016. Hetki jännättävää! Jos ilmoittaudut 27.02. mennessä, olet mukana halvimmalla hinnalla ja silti vasta 31.03. mennessä täytyy ilmoittaa aikataulu, jonka jälkeen ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi. Jos et ilmoita aikataulua, ilmoittautuminen raukeaa automaattisesti. Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitovaa ennen kuin sen sitovaksi ilmoitat aikataulun saatuasi.


Minä olen mukana! Oletko sinä?

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit